(fulltime)
 

Ter versterking van de Tuindienst bij Kasteeltuinen Arcen zijn we binnen Stichting het Limburgs Landschap op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die groene vingers heeft en weet wat aanpakken is.

Wie zijn wij? 

Stichting het Limburgs Landschap is een natuurbeschermingsorganisatie met als doel het veiligstellen van waardevolle landschappen en natuurgebieden in Limburg. Landgoed Arcen met daarin Kasteel Arcen is sinds de jaren 70 eigendom van de stichting. Eind jaren tachtig werd Kasteeltuinen Arcen geopend als een toeristische attractie in Noord-Limburg. In Kasteeltuinen Arcen laten we onze gasten graag genieten van toptuinen, waardevolle Limburgse cultuurhistorie en bijzondere evenementen & activiteiten.

Wat is de functie? 

Als Hovenier onderhoud je de groenvoorzieningen van Kasteeltuinen Arcen. Je maait o.a. het gras en plant, snoeit en verzorgt de bomen, struiken en bloemen. Tevens zorg je ervoor dat het gehele terrein onkruid vrij is, houd je het parkeerterrein schoon en ondersteun je waar nodig onze technische dienst. Verder is je kennis van planten goed en je kunt omgaan met tuingereedschap en machines. Je beschikt bovendien over goede communicatieve vaardigheden en vind het leuk om gasten iets te vertellen over het park en woonachtig in de regio.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt een LBO / MBO Groen-opleiding gevolgd
  • Je beschikt over goede vakkennis
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met het uitvoeren van technische werkzaamheden
  • Je hebt passie voor het vak en bent representatief en gastvriendelijk

Wat bieden wij?

  • Een prachtige, unieke werkomgeving in een zeer gemotiveerd team 
  • Salaris gerelateerd aan de CAO dagrecreatie
  • Contract met vaste uren tot 30 november 2017

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hay Lintjens, via 077-4736010.

Solliciteren? 

Spreekt het bovenstaande jou aan, richt dan een schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae voor 31 maart 2017 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "sollicitatie Hovenier". 

Afwijzingen worden gestuurd nadat een kandidaat is gevonden.

Solliciteren kan ook per post:

Stichting het Limburgs Landschap/ Kasteeltuinen Arcen
t.a.v. Horeca
Postbus 4301
5944 ZG Arcen

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.