(fulltime)
 

Ter versterking van de afdeling Evenementen & activiteiten van Kasteeltuinen Arcen zijn we binnen Stichting het Limburgs Landschap op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze duizendpoot die een passie heeft voor het organiseren van evenementen en activiteiten met een divers karakter.

Wie zijn wij? 

Stichting het Limburgs Landschap is een natuurbeschermingsorganisatie met als doel het veiligstellen van waardevolle landschappen en natuurgebieden in Limburg. Landgoed Arcen met daarin Kasteel Arcen is sinds de jaren 70 eigendom van de stichting. Eind jaren tachtig werd Kasteeltuinen Arcen geopend als een toeristische attractie in Noord-Limburg. 

 

In Kasteeltuinen Arcen laten we onze gasten graag genieten van toptuinen, waardevolle Limburgse cultuurhistorie en bijzondere evenementen & activiteiten. Kasteeltuinen Arcen organiseert een 15-tal evenementen per seizoen en daarnaast ook diverse activiteiten zoals muziekoptredens, roofvogeldemonstraties en exposities.

Wat is de functie? 

De medewerker Evenementen & Activiteiten is verantwoordelijk voor de uitvoering en afstemming van evenementen en activiteiten die door Kasteeltuinen Arcen worden georganiseerd. Tevens is de medewerker Evenementen & Activiteiten de contactpersoon voor derde partijen die evenementen organiseren binnen Kasteeltuinen Arcen. 

 

De medewerker Evenementen & Activiteiten maakt draaiboeken, overlegt met interne afdelingen en externe partijen, regelt de noodzakelijke vergunningen, faciliteert benodigde materialen en fungeert als aanspreekpunt tijdens de uitvoer van de evenementen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met de volgende kwaliteiten:

  • MBO denk- en werkniveau richting Toerisme / vrijetijdskunde
  • Relevante operationele en organiserende ervaring binnen de recreatiesector / evenementenbranche
  • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift; de Duitse en Engelse taal mondeling en schriftelijk op voldoende niveau
  • Flexibel, zelfstandig werkend, stressbestendig, communicatief vaardig
  • Publieksvriendelijke instelling en representatief
  • Accuraat werkend waarbij deadlines en behoeftes van andere afdelingen in acht worden genomen
  • Tijdens het seizoen en op dagen dat er evenementen plaatsvinden beschikbaar in de weekenden, feestdagen en schoolvakanties
  • In bezit van BHV-diploma

Wat bieden wij?

  • Een prachtige, unieke werkomgeving in een zeer gemotiveerd team 
  • Salaris gerelateerd aan de CAO dagrecreatie

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Lenssen, via 077-4736010.

Solliciteren? 

Spreekt het bovenstaande jou aan, richt dan een schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae voor 31 maart 2017 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "sollicitatie medewerker evenementen". 

Afwijzingen worden gestuurd nadat een kandidaat is gevonden.

Solliciteren kan ook per post:

Stichting het Limburgs Landschap/ Kasteeltuinen Arcen
t.a.v. Horeca
Postbus 4301
5944 ZG Arcen

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.