Tickets bestellen
default-header
HomeArrangementen en workshopsPartnerarrangementen

Partnerarrangementen

Combineer uw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen met andere bezienswaardigheden in de regio. Met onze partners hebben we arrangementen samengesteld voor een uniek dagje, of meerdere dagen uit.

Rozenhof Lottum

Beleef de unieke bloemenpracht van Lottum! De Rozenhof is een prachtige rozentuin met informatiecentrum. Deze rozenexperts vertellen alles over de teelt van rozen, de geschiedenis, maar ook over de verzorging van potrozen in de tuin of op het balkon. We hebben een speciaal arrangement samengesteld voor kleine groepen vanaf 4 personen tot maximaal 19 personen.

Het gezelschap wordt ontvangen in het rozenkenniscentrum van Rozenhof Lottum. De gids neemt het gezelschap mee voor een rondleiding door de toprozentuin en een aansluitend bezoek aan de kleine cadeaushop. Vervolgens vertrekt het gezelschap naar Kasteeltuinen Arcen. Te voet, via het veer of met de bus/auto. Het gezelschap ontvangt bij aankomst een voucher voor een heerlijke lunch in Restaurant het Bergpaviljoen. De lunch bestaat uit een hamburger- of schnitzelmenu met een (fris)drank naar keuze. Na de lunch bezoekt het gezelschap op eigen gelegenheid de tuinen. Het gezelschap kan tot 18.00 uur op eigen gelegenheid de tuinen bezoeken.

Prijs p.p. € 32,00
Boeken vanaf 1 mei t/m 31 oktober 2021
Boek hier uw arrangement Meer informatie
Rozenhof Lottum

Graanbranderij de IJsvogel in Arcen

Graanbranderij de IJsvogel is een ambachtelijke distilleerderij, die zelf haar alcohol stookt uit bier en wijn. Er worden jenevers, bitters, kruidenbitters, likeuren en likorettes gestookt. De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Tijdens de rondleiding kan men de twee ambachten, dat van molenaar en stoker aanschouwen. Het bezoek wordt afgesloten met een borrel of likeurtje naar keuze.

Wij verzorgen graag uw reservering bij Graanbranderij de IJsvogel zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Voor meer informatie over de verschillende combinatiearrangementen en prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement Meer informatie
Graanbranderij de IJsvogel in Arcen

Boottocht Noord-Limburg

Geniet van Noord-Limburg vanaf het water en combineer een boottocht met een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen. We werken samen met Filia Mosae en de Maashopper. Voor meer informatie over de verschillende boottochten en prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement
Boottocht Noord-Limburg
Boottocht Noord-Limburg

Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij

Bij de Hertog Jan Brouwerij in Arcen kunt u de authentieke koperen brouwketels en de sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen bewonderen. Tijdens een rondleiding volgt men, onder begeleiding van een ervaren gids, het complete brouwproces. U ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk… het bier. En u ontdekt de passie waar­mee het bier gebrouwen wordt. Na afloop brengt u nog een bezoek aan café de Hertog Jan Proeverij waar u een heerlijk glas Hertog Jan pilsener of frisdrank wordt aangeboden. Door de trappen is de brouwerij helaas niet geschikt voor rollators & rolstoelen.

Voor meer informatie over de verschillende groepsarrangementen en prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement Meer informatie
Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij

De Pannenkoekenboot in Nijmegen

Bezoek met uw groep Kasteeltuinen Arcen en vaar daarna mee met de Pannenkoekenboot Nijmegen op de Waal! Wij hebben een speciaal combinatiearrangement voor u samengesteld waarbij u een aantrekkelijke korting ontvangt.

Stap aan boord van de Pannenkoekenboot voor een rondvaart van 75 minuten op de Waal. Ondertussen geniet u onbeperkt van het uitgebreide buffet met spek-, appel- en naturelpannenkoeken en tal van garneringen om uw pannenkoeken te beleggen. U heeft een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen.

Voor meer informatie over de verschillende groepsarrangementen en prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement Meer informatie
De Pannenkoekenboot in Nijmegen

Huifkartocht

Wilt u de omgeving op een bijzondere manier ontdekken? Wij verzorgen een prachtige huifkartocht door de nabije omgeving. Deze tocht kan tevens volledig coronaproof worden aangeboden!

Voor meer informatie over de verschillende tochten en prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement
Huifkartocht

Whiskyreis

Nu de populaire whiskyreizen naar met name Groot-Brittannië door de coronacrisis verder weg lijken, komt Travel4Reasons met een alternatief in Nederland: de eerste Nederlandse whiskyreis. Combineer een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen met deze bijzondere reis en ontvang een aantrekkelijke korting.

Voor meer informatie over de eerste Nederlandse whiskyreis neemt u gerust contact op met Travel4Reasons.

Boek hier uw arrangement
Whiskyreis

Arrangement Parkhotel Horst

Combineer een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen met een overnachting in Parkhotel Horst. Overnacht op een comfortabele kamer, geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en ook een heerlijk 3-gangen diner mag uiteraard niet ontbreken. Bij het inchecken ligt er een verrassing voor u klaar op de kamer om direct in de sferen van Kasteeltuinen Arcen te komen.

Dit arrangement is inclusief:
  • Entreeticket voor Kasteeltuinen Arcen
  • 1 overnachting
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verrukkelijk 3-gangen diner
  • Verrassing op de hotelkamer bij aankomst
  • Koffie/thee met Limburgse vlaai bij Kasteeltuinen Arcen
  • Gratis toegang tot het zwembad

Prijs p.p. € 104,-

Boek hier uw arrangement
Arrangement Parkhotel Horst

E-Chopper tocht

Wilt u het prachtige Limburgse landschap op een unieke wijze ontdekken tijdens een familie- of vriendenweekend? Stap op de E-Chopper en ontdek de mooiste plekjes van Arcen en omstreken! Combineer een prachtige tocht door de omgeving met een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen. Voorafgaand aan de tocht kunt u tot rust komen in onze tuinen en aansterken met een heerlijke lunch. Ook wordt u uitgerust met een versnapering voor onderweg en een van de prachtige digitale routes.

Voor meer informatie over het combinatiearrangementen en de prijzen neemt u gerust contact met ons op.

Boek hier uw arrangement Meer informatie
E-Chopper tocht

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?