Bloeiende rozen in Kasteeltuinen Arcen een bekend evenement waarin ieder jaar diverse activiteiten gericht op rozen plaatsvinden. Dit jaar tijdens het rozenfestijn hebben wij weer een divers programma voor u samengesteld:

Rozenexpert Danielle Houbrechts
9 Juni: boekpresentatie van Danielle Houbrechts nieuwe boek.
11 juni: Workshops Rozen Danielle Houbrechts. Kijk hier voor meer informatie.
12, 13 en 14 juni geeft Danielle Houbrechts uitleg en weetjes over rozen mee aan onze bezoekers. Ze zal bij het rozenhuisje te vinden zijn om alles wat ze weet te vertellen.

Rozenexpert Harrie van de Pasch
Op 16 juni en 4 en 5 juli zal rozenexpert Harrie van de Pasch aanwezig zijn in het Rosarium. U kunt een uitgebloeide roos die u dierbaar is meenemen en Harrie zal deze enten op een nieuwe onderstam!
 
Rozenopera
Jan Alofs (bas) en Maja van 't Oever (sopraan) brengen live enkele klassieke, romantische aria's ten gehore
om 11:00, 12:00 en 13:00 uur.
9, 11, 13 en 14 juni
16,18, 20 en 21 juni
23, 25, 27 en 28 juni
30 juni, 2, 4, 5 juli
 
Corsages maken
Iedere woensdag en zondag tijdens het rozenfestijn
Leer van onze bloemvrijwilligers de kneepjes uit het vak. Zij doen u voor hoe u zelf een mooie corsage zou kunnen maken en zullen deze daarna bij u opspelden.
 
Handmassages
Iedere woensdag en zondag tijdens het rozenfestijn (met uitzondering van 21 juni)
Geniet van de ontspanning en rust in het rosarium, wat past daar nou beter bij als wellness en een handmassage met therapeutische natuurlijke oliën. Laat u verwennen!
 
Rondleidingen Rosarium
Tijdens ons Rozenfestijn worden dagelijks rondleidingen door ons Rosarium gegeven. Onze parkgidsen aanwezig om u van harte welkom te heten om op vaste tijden een rondleiding door het Rosarium te verzorgen. tot en met 5 juli elke dag om: 10:30, 11:30 en 13:30 uur.