Kasteeltuinen Arcen vormt op zondag 19 juni een feestelijke omgeving voor een gezellige Vaderdag met activiteiten voor alle gezinsleden. Kilts, whisky-proeverij, Highland games, doedelzakken en trommels zullen de sfeer bepalen waarbij Kasteel Arcen en omgeving een passende entourage zijn.

Tijdens de Schotse dag in Kasteeltuinen Arcen marcheert de Venlo Caledonian Pipe Band door het mooiste decor van Limburg en laten zij hun doedelzakken en trommels op diverse plekken klinken. Deze band is in 1994 gestart met het maken van doedelzakmuziek en heeft de afgelopen jaren vele successen behaald op het competitieveld. Het Toernooiveld is deze dag het toneel van Highland games waar vaders hun krachten kunnen meten met diverse ouderwetse Schotse spellen.

De kilt mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken; laat je in Schotse kledij vastleggen terwijl een roofvogel op je hand rust. En vaders die een kilt dragen krijgen deze dag 25% korting op de entreeprijs. Ook met de culinaire liefhebber is rekening gehouden. Er kan genoten worden van een gezellige picknick met het hele gezin. En in de Casa Verde is er een whisky-proeverij.

 

Een hele dag plezier

Naast de speciale vaderdagactiviteiten kunnen bezoekers ook genieten van diverse activiteiten die het hele seizoen door in Kasteeltuinen Arcen georganiseerd worden. Zo zijn er Roofvogeldemonstraties om 13:00 uur, 14:30 uur en 16:00 uur. Er is voor kinderen een speciale seizoensspeurtocht en bezoekers kunnen met het hele gezin gratis Adventure Golf spelen in de Bergtuin. Kortom; Vaderdag in Kasteeltuinen Arcen is een hele dag plezier voor het hele gezin.

 

Bestel hier online uw tickets