Tickets bestellen
default-header
Home Huwelijk en trouwreportage

Huwelijk en trouwreportage

Trouwen bij Kasteeltuinen Arcen

Uw huwelijksdag wordt pas écht onvergetelijk als deze gevierd wordt op een locatie waar u zich helemaal thuis voelt. De romantische sfeer en de spraakmakende omgeving maken Kasteeltuinen Arcen de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking.

Geniet van de mooiste dag van uw leven in een romantische en sfeervolle omgeving. Wij ontvangen u en uw gasten in een intieme en idyllische setting bij Kasteel Arcen. De ceremonie vindt plaats in onze prachtige trouwzaal die aangekleed zal zijn met bijzondere bloemstukken. Na de ceremonie kan er geproost worden op de liefde, omringt door familie en vrienden. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide receptie, borrel, buffet of BBQ.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem gerust contact op voor meer informatie over de verzorging van uw huwelijksvoltrekking.

Trouwen bij Kasteeltuinen Arcen
Trouwen bij Kasteeltuinen Arcen
Trouwen bij Kasteeltuinen Arcen

Trouwreportage

Kasteeltuinen Arcen is ook een zeer geschikte locatie voor uw trouwreportage. Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Foto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver, foto’s in tropische sferen in de subtropische kas Casa Verde, moderne foto’s in onze modeltuinen of in het Lommerrijk. Kasteeltuinen Arcen heeft het allemaal te bieden! Ook bij slecht weer kunt u bij ons terecht, zowel Kasteel Arcen als de Casa Verde zijn geschikt voor het maken van mooie foto’s als het zonnetje het laat afweten!

  • Informatie over de kosten voor een trouwreportage kunt u opvragen via reserveringen@kasteeltuinen.nl of via 077 4736010
  • Het maken van een trouwreportage is iedere dag mogelijk tijdens de openingsuren van het park van 10.00 – 18.00 uur. Trouwreportages dienen vooraf te worden gereserveerd via de afdeling Sales & Reserveringen.
  • Drones zijn bij Kasteeltuinen Arcen niet toegestaan!
Trouwreportage
Trouwreportage

Voor meer informatie en aanvragen van een trouwreportage kunt u contact met ons opnemen.

Afdeling Sales & Reserveringen
T: 077-4736010
E: reserveringen@kasteeltuinen.nl

Contact opnemen