Kerstig! - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  Home Kerstig!

  Kerstig!

  Dompel uw medewerkers onder in kerstsferen op het historische voorplein van Kasteel Arcen. Majestueuze kerstbomen pronken op het plein, net als vuurkoven die zorgen voor een warme gloed in de koude winterlucht. Betreed het voorplein, geniet van de dennengeur, de heerlijke winterhapjes en de sfeervolle kerstmuziek. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een gezellige kerstmarkt in de adventperiode!

  Kerstmarkt voor kerstpakketten

  Stel uw eigen kerstpakket samen

  In de Oranjerie is er een knus kerstmarktje met marktkramen van Arcense ondernemers die hun mooiste selectie presenteren. Deze selectie varieert van handgemaakte sieraden en snuisterijen tot hartverwarmende lekkernijen, zoals bijzondere kazen en oudhollands snoep. De gastvrije verkopers stralen de trots uit van hun vakmanschap! Medewerkers stellen hun eigen kerstpakket samen, door te shoppen bij de authentieke kraampjes voor een vooraf bepaalde waarde.

  Kerstmarkt voor kerstpakketten

  Kerstborrel met winters heerlijkheden

  Volg de geur van de huisgemaakte erwtensoep naar Het Koetshuys. Daar proeft u ook van knapperige broodjes bockworst en marshmallows om buiten boven het vuur mooi goudbruin te branden met uitzicht op het eeuwenoude Kasteel Arcen.

  Kerstborrel met winters heerlijkheden
  Kerstborrel met winters heerlijkheden

  Praktische informatie

  • Exclusief voor uw bedrijf: middag en/of avond
  • Mogelijk van 3 t/m 20 december 2023
  • Precieze invulling van de dag/het dagdeel in overleg
  • Meer informatie via reserveringen@kasteeltuinen.nl
  Contact opnemen
  Zoeken