Jan Beckers & Ans Jans
Jan Beckers en Ans Jans hebben samen Galerie Het Ateliertje uit Boekel. Zij zijn een klein kunstenaarsatelier met zeer uiteenlopende klanten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ze terecht voor mooie beeldhouwwerken, schilderijen, glas in looddecoratie en herinneringsmonumenten.
Als kunstenaars maken zij onder meer stenen en bronzen beelden voor in de tuin. Deze producten passen ze desgewenst helemaal aan naar de wensen van de klant. Als men op zoek bent naar mooie ramen, lampen of raamhangers kunnen ze ook kiezen voor glas in lood. Zij werken zowel op de standaardmethode als met tiffany glas in lood. Verder maken zij schilderijen van stillevens, bloemen en andere beelden. Voor al de producten geldt dat men zowel kunt kiezen uit één van de exemplaren uit onze bestaande collectie als voor een op maat gemaakte variant.
 
 
 
Wildart, Nina Bellen& Dick Evers
Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop! Een wit doek, een roller in de ene hand en de graffiti spuitbus in de andere hand. Gooien met verf, graffiti spuiten en als finishing touch nog even met de super soaker er overheen! 'Niks moet, alles mag!'
Sta in de schoenen van een echte kunstenaar! Dick Evers, kunstenaar, docent aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht en Feng Shui expert staat garant voor een WildArt top resultaat dat zo aan de muur gehangen kan worden.
 
 
 
Banu Moerkerk
Handbeschilderd keramiek geïnspireerd door geometrische vormen uit verschillende culturen, de natuur en haar fantasie.
 
 
 
Ramon Ranschaert/Arthouse Limburg
Gespecialiseerd in metaalbewerking en maken kunstwerken uit diverse metalen.  De mogelijkheden zijn onbegrensd vooral gericht op kunst en restauratie. Een voorwaarde is echter wel dat er origineel materiaal in de restauratie wordt verwerkt. Mocht er door een klant worden besloten dat een stuk wordt opgeslagen en het origineel wordt vervangen door een replica, dan heeft dat vergaande gevolgen voor de procedures.
 
 
 
Ursula Genzel
Ursula schildert vanuit pure hobby sinds 1987. Eerst in aquarel, acryl en nu in olie. Ik hou van de Neder-Rijn landschappen te schilderen in alle seizoenen, maar ook andere dingen, zoals bloemen of personen. En natuurlijk mijn favoriete dieren: Paarden
 
 
 
Christa Kloppenburg
Christa maakt figuratieve keramische sculpturen, handgevormd. Handen maken, de beelden spreken. 
 
   
Marianne Bongers-Ross
Marianne haalt haar inspiratie voor haar werk uit haar reizen rond om de wereld. Haar interesse gaat vooral uit naar de mens, zijn lichaamsvormen en zijn vloeiende bewegingen. Maar ook de bijzonderheden die de natuur te bieden heeft, zijn erg belangrijk voor haar werk. De kunstenares werkt met acrylverf op linnen doek en verbindt natuurlijke materialen zoals hout met industriële materialen zoals aluminium. „Alles wat uit mijn vingers komt, komt uit mijn hart“ zegt de kunstenares over zichzelf.
 
   
Lab del Art
Ook de beeldhouwers van Het Lab Del Art zijn dit jaar weer van de partij. Met maar liefst 8 personen laten zij zien hoe een beeld tot stand komt.
 
   
Roos Brouwer
Roos is een autodidactische "materie schilder" en dat betekent dat zij in haar schilderijen en sieraden gebruik maakt van allerlei soorten materie. Dit kunnen natuurlijke materialen zijn zoals bladeren, takjes, zand, erts, steen enz. Maar het kunnen ook materialen zijn die zijn gemaakt door mensen zoals glas, metaal, onderdelen van computers of andere machines, papier, plastic enz. Als basis voor haar schilderijen en sieraden gebruikt Roos canvas en de verf die zij gebruikt is acryl.
 
   
Ingrid de Rooij-Swillens
Haar schilderijen bestaan voornamelijk uit vrouwenfiguren zowel abstract als figuratief. Kleur en beweging staan centraal in haar werk. Het werk ontstaat uit een vulkanische explosie van creatieve energie waarna bij stabilisatie hiervan een unieke harmonisatie van deze hyperactiviteit en emotie op het doek plaatsvindt welke haar stijl kenmerkt.
 
   
Marcel Haccuria
glazen objecten van verschillende formaten en in verschillende technieken.
 
   
Pien Hovius 
Pien heeft in Knokke op de kunstacademie gezeten en haalt inspiratie uit alledaagse zaken. Zo maakt ze de ene dag een object van hout en de andere dag iets van metaal. 
 
   
Mariet van Hövell tot Westerflier
Mariet van Hövell tot Westerflier tekent en schildert in een poëtisch-figuratieve stijl. Daarbij is de natuur in zijn veranderende verschijningsvormen en grilligheid haar grote inspiratiebron. Het speelt in bijna al haar werk een belangrijke rol en leidt tot een veelheid van betekenissen en verwijzingen.
 
   
Peter Rooijakkers
Peter maakt tekeningen/ aquarellen van gebouwen, straten en pleinen. Peter maakt deze ter plekke. 
 
 

 

Jacqueline van der Venne
Jaqueline is van alle markten thuis van beeldend kunstenaar, grafische ontwerper, fotograaf, webdesigner, galeriehouder tot leraar Art & Design. Dit weekend houdt ze zich vooral bezig met schilderijen en tekeningen
 
   
Sonja Manders
Maakt handgemaakte glaskralen welke ze verwerkt in sieraden en kleine gebruiksvoorwerpen.
 
   
Petra Voermans
Petra maakt beelden, schilderijen en sieraden van Powertex decoratieverharder, dit zorgt dat de kunstwerken weerbestendig zijn. Petra maakt graag gebruik van afgedankte spullen Cq gebruikte materialen en resten hout, stof, kant etc.
 
   
Araceli Requena
Beeldende kunst, gericht op natuur (figuratief). De kunstenares uit Boom tekent en schildert met een talent dat zij van moeder natuur meegekregen heeft en gaandeweg verder ontwikkeld heeft. De emoties en gevoelens die bij haar opkomen bij het aanschouwen van alles wat leeft en bloeit in de natuur brengt ze met een grote precisie over in haar werken.  Haar oeuvre bevat zowel pen- en krijttekeningen als aquarellen, pastels en olieverfschilderijen. Naast het portretteren van mens en dier, geeft zij ook bloemen en bomen in haar werken weer met een bijzonder fijne precisie en gevoel voor romantiek.
 
   
Ans Janssen
Ans Janssen is een enthousiaste kunstenaar, die in haar schilderijen fantasie en werkelijkheid laat samen komen. Zelf noemt ze het dan ook 'Verborgen realisme'. Bij het bekijken van haar schilderijen zie je op het eerste gezicht zeer realistische onderwerpen. Pas als je verder kijkt zul je vaak een verborgen fantasiewereld ontdekken, of dat je onderwerpen vanaf een verborgen plek bekijkt.
 
   
Fleur Baltussen
Fleur is afgelopen jaar afgestudeerd als illustratrice aan het AKV St Joost. Zij is gespecialiseerd in het maken van balpentekeningen.
 
   
Antoinet Elsinga
De kunstenaar achter seleniet kunst, Antoinette werkt met een diversiteit aan materialen. In het mineraal seleniet is zij gespecialiseerd. Door het materiaal optimaal te benutten en de juiste vorm leeft het werk. Voor haar zijn mensen belangrijk en dat zie je terug in haar vormen of het waarom een beeld ontstaan is.
 
   
Ineke Voigt
Ineke maakt abstracte materieschilderijen Deze werken maak ze in acryl. Door materialen te selecteren, knippen, schikken, plakken, smeren, kleur opbrengen en druipende accenten combineren met kleine details, ontstaat langzaam het grote geheel. Beetje bij beetje en stap voor stap.. De materialen die ze gebruikt zijn stof, papier, touw, zand, karton enz. Kleuren zijn voor haar bepalend in een schilderij. Een verhaal achter de schilderijen is er niet. Wel vind ik dat een schilderij doorleefd moet zijn, maar dat heeft meer met de lagen verf te maken, dan met het verhaal er achter. 
 
   
Annie Thijssen
Annie Thijssen maakt al meer dan 30 jaar vele verschillende soorten figuren. Annie maakt vele verschillende figuren, elk met hun eigen verhaal en karakter. Ook de kleding  wordt tot in het kleinste detail door haar zelf gemaakt van verschillende materialen variërend van klei tot macramé, van kant tot wol.  Haar meest bekende creaties zijn haar zg. “bosfiguren”, kleine mensjes die het midden houden tussen trollen en kabouters, soms lief,  soms ondeugend. Zowel mannetjes als vrouwtjes, hele families en eenzame zwervers.
 
   
Marie Poublon
 
   
van Rees & van der Put (alleen zaterdag aanwezig)
Botanisch tekenen. Dat wil zeggen tekenen, technisch determineren van een plant, tak, insect of bloem. Het hele leven zowel de opkomst, de groei als de neergang worden verwerkt in de tekeningen met een eigen touche.
 
   
Lilian Biemans
Schilderijen
 
   
Riet Nuenen
Schilderijen  
 
   
Marian Huberts
Keramiek
 
   
Monique & Pierre Schonkele
Keramiek  
 
   
Peter Maas
Schilderijen
 
   
Willem de Ridder
 
   
Riki Rooijakkers
Beeldend Kunstenaar