Kasteeltuinen Arcen compenseert seizoenkaarthouders die voor 18 mei 2021 hun kaart bestellen - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen compenseert seizoenkaarthouders die voor 18 mei 2021 hun kaart bestellen

  Kasteeltuinen Arcen compenseert seizoenkaarthouders die voor 18 mei 2021 hun kaart bestellen

  woensdag 5 mei 2021

  Een seizoen lang genieten!

  Wilt u een seizoen lang genieten van de pracht van de tuinen, het historische kasteel en de vele extra activiteiten? Koop dan nu een seizoenkaart en profiteer nog van het gunstige actietarief of verlengtarief! Bij meer dan twee bezoeken bent u met een seizoenkaart al goedkoper uit. Daarnaast geniet u van vele extra voordelen zoals gratis parkeren, kortingen op het park, korting op evenementen Elfia en Enchanted Gardens en korting bij partners. Door het kopen van een seizoenkaart steunt u tevens Stichting Limburgs Landschap. Samen zorgen we voor behoud van Limburgs Cultuur Historisch erfgoed en houden we de gevarieerde bloemen- en plantencollectie in het park in stand. Juist nu hebben we uw steun hard nodig!

  Bestel hier uw seizoenkaart


  Aangezien we door coronaregels later dan voorzien de poorten kunnen openen, compenseren we seizoenkaarthouders die voor 18 mei hun kaart bestellen middels een tegoed op de seizoenkaart. Dit tegoed kan besteed worden in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie of bij een van de horecalocaties op het park. Ook mensen die hun seizoenkaart al eerder dit seizoen hebben gekocht krijgen deze compensatie.

  • Actietarief: € 47,50 waarbij u € 5,- tegoed ontvangt op uw seizoenkaart. Je betaalt dus eigenlijk 42,50!
  • Verlengtarief: € 44,50 waarbij u € 5,- tegoed ontvangt op uw seizoenkaart. Je betaalt dus eigenlijk 39,50!

  Kinderen betalen de helft en ontvangen ook de helft van de compensatie als tegoed op hun kaart. Actietarief en verlengtarief gelden t/m 17 mei. Verlengtarief is alleen geldig voor personen die in 2020 een seizoenkaart voor Kasteeltuinen Arcen hadden.

  Na 18 mei 2021 geldt er nog maar één tarief: € 48,00 voor volwassene en € 24,00 voor kinderen. Op dit tarief wordt geen verdere compensatie geboden.

  Kasteeltuinen Arcen compenseert seizoenkaarthouders die voor 18 mei 2021 hun kaart bestellen
  Zoeken