Update coronavirus: Kasteeltuinen Arcen verwacht op 18 mei de poorten te kunnen openen - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  HomeUpdate coronavirus: Kasteeltuinen Arcen verwacht op 18 mei de poorten te kunnen openen

  Update coronavirus: Kasteeltuinen Arcen verwacht op 18 mei de poorten te kunnen openen

  maandag 3 mei 2021

  Tijdens de persconferentie op 13 april is duidelijk geworden dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden. Na die datum worden stapsgewijs enkele versoepelingen doorgevoerd. Hiervoor is een stappenplan bekend gemaakt. Naar verwachting mogen doorstroomlocaties in de buitenlucht, waar ook Kasteeltuinen Arcen onder valt, op 18 mei open. Vooralsnog betekent dit, dat de poorten van Kasteeltuinen Arcen tot en met 17 mei 2021 gesloten blijven. We hopen jullie 18 mei weer te mogen verwelkomen in ons park!

   

  Gevolgen tickets en seizoenkaart:
  • Geldigheid tickets met datum t/m 17 mei. Tickets die geboekt zijn voor een bezoek t/m 17 mei worden automatisch geannuleerd of kunnen zelf omgeboekt worden naar een andere datum. We nemen contact op met de betrokken personen.
  • Geldigheid tickets met datum na 17 mei. Tickets met een datum na 17 mei blijven geldig op de datum op het ticket. Ook blijft het mogelijk om tickets te kopen in de ticketshop voor een datum na 17 mei.
  • Seizoenkaart kopen of verlengen. Je kunt je seizoenkaart nog gewoon kopen of verlengen. Door het kopen van een seizoenkaart kun je zo gauw de poorten openen onbeperkt genieten in ons park én steun je direct Stichting het Limburgs Landschap. Samen zorgen we voor behoud van Limburgs Cultuur Historisch erfgoed en houden we de gevarieerde bloemen- en plantencollectie in het park in stand. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken. Vanwege de verlengde lockdown passen wij ook onze actieperiode aan. Tot en met 17 mei kan een seizoenkaart extra voordelig gekocht of verlengd worden. We kijken naar een passende compensatie voor de dagen dat we gesloten moeten blijven
  • Geldigheid seizoenkaart. Al gekochte seizoenkaarten blijven gewoon geldig voor seizoen 2021. De seizoenkaart is geldig vanaf openingsdatum t/m 7 november 2021. We kijken naar een passende compensatie voor de dagen dat we gesloten moeten blijven. Seizoenkaarthouders worden hier zo snel mogelijk over geïnformeerd.

  Via onze website, nieuwsbrief en social media zullen we u informeren over de seizoen opening.

  Update coronavirus: Kasteeltuinen Arcen verwacht op 18 mei de poorten te kunnen openen
  Zoeken