Tickets bestellen
default-header

Groepsarrangementen

Wilt u met 20 personen of meer Kasteeltuinen Arcen komen bezoeken? Ontdek onze groepsarrangementen waarmee u samen geniet van een ontspannen dagje uit. Laat u tijdens het wandelen inspireren door een van onze gidsen en combineer dit met een overheerlijke lunch of creatieve workshop. Wij bieden diverse ontvangsten, lunches, high tea’s en buffetten aan welke doorgaans in ons Koetshuys plaatsvinden.

  • Voor groepen vanaf 20 personen hanteren wij een speciaal entreetarief van € 14,00 per persoon*.
  • Regulier tarief is € 17,50 voor volwassenen en € 8,75 voor kinderen met de leeftijd van 4 t/m 17 jaar.

*Dit speciale tarief is enkel geldig wanneer de betaling door één persoon geschiedt.

 

Gidsrondleiding

Onze gids neemt u graag mee op tour door het park of Kasteel. U wordt meegenomen naar de mooiste plekjes in het park. Laat u verrassen door de verhalen van een van onze gidsen, inspireren door het historische verhaal van het landgoed en de zeer diverse flora en fauna in het park. Indien gewenst kan er halverwege worden gepauzeerd bij één van onze horecalocaties.

 

  • Maximaal 20 personen per gids
  • Duur ca. 2 uur, exclusief pauze
  • Kosten € 85,00 per gids
Gidsrondleiding

Combineer en beleef

Wilt u iets actiefs doen tijdens uw groepsuitje? Sla een balletje op onze avontuurlijke 21-holes midgetgolfbaan bij het Bergpaviljoen. Liever iets creatiefs? Reserveer een van onze diverse workshops. Wij organiseren samen met verschillende partijen gezamenlijke arrangementen. Zo werken we onder meer samen met: de Pannenkoekenboot in Nijmegen en de IJsvogel in Arcen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Ook de eerste Nederlandse whisky reis behoort tot de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie over whisky reizen in Nederland.

Praktische informatie

Kasteeltuinen Arcen is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur met uitzondering van bepaalde evenementen en 18 en 21 september 2020. Op deze dagen is Kasteeltuinen Arcen gesloten. Groepen zijn het hele seizoen (ook in het weekend) welkom m.u.v. een aantal evenementdagen waarop we geen groepsreserveringen aannemen:

  • Holland Koi Show – 14 t/m 16 augustus
  • Elfia – 19 t/m 20 september

Gedurende het seizoen vinden er diverse activiteiten en evenementen plaats zoals kunstexposities, bloemenshows en optredens van muziekgezelschappen.

Bekijk hier de openingstijden

Op maat gemaakt

Hebben wij uw interesse gewekt? Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een offerte op maat!

Afdeling Sales & Reserveringen
T: 077-4736010
E: reserveringen@kasteeltuinen.nl