Tickets bestellen
default-header

Tarieven

Leuk dat u Kasteeltuinen Arcen wilt bezoeken!

Dagentree

In verband met richtlijnen in het kader van het coronavirus is het verplicht dat u online vooraf uw ticket op datum koopt.

Volwassene € 18,50
Kinderen 4 t/m 17 jaar
Gratis in juli en augustus. Eén kind per betalende volwassene.
€ 9,25
Kinderen t/m 3 jaarGratis
Familiekaart 1 Volwassene en 2-3 kinderen€ 32,50
Familiekaart 2 Volwassene en 2-3 kinderen€ 49,95
Parkeren€ 6,00
Tickets bestellen

Seizoenkaart

Geniet het hele seizoen van én in Kasteeltuinen Arcen en profiteer van de vele voordelen. Bij twee bezoeken is een seizoenkaart al voordeliger!

Compensatie

Aangezien we door coronaregels later de poorten kunnen openen, compenseren we seizoenkaarthouders die voor 18 mei hun kaart bestellen middels een tegoed van € 5,- op de seizoenkaart. Kinderen betalen de helft en ontvangen ook de helft van de compensatie als tegoed op hun kaart. Dit tegoed kan besteed worden in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie of bij een van de horecalocaties op het park. Ook mensen die hun seizoenkaart al eerder dit seizoen hebben gekocht krijgen deze compensatie. Na 18 mei geldt er nog maar een tarief. Op dit tarief wordt verder geen compensatie geboden.

Seizoenkaart volwassene
Reguliere tarief vanaf 18 mei 2021
€ 48,00
Seizoenkaart kind (4 t/m 17 jaar)
Reguliere tarief vanaf 18 mei 2021
€ 24,00
Seizoenkaart bestellen

Groepen

Wilt u met 20 personen of meer Kasteeltuinen Arcen komen bezoeken? Ontdek onze groepsarrangementen waarmee u samen geniet van een ontspannen dagje uit. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Afdeling Sales & Reserveringen
T: 077-4736010
E: reserveringen@kasteeltuinen.nl

Contact opnemen