Tickets bestellen
default-header
Home Zomeravonden programma

Zomeravonden programma

Op 6, 13 en 20 augustus blijft het park tot 21.00 uur geopend voor sfeervolle zomeravonden. Lekker lang genieten in Limburgs mooiste bloemen en plantenpark. Tot 21.00 uur speelt ons wandelend tuinorkest “De Gardeniers”, kunt u kleiduivenschieten en handboogschieten op het Toernooiveld en luistert u naar singer-songwriters op onze terrassen. Laat u verrassen en geniet van allerlei lekkernijen in het park. Een zonnige zomeravond samen met het gezin of vrienden!

Bekijk hier het dagprogramma.

Artiesten

De Gardeniers

De Gardeniers spelen onverslijtbare popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country. Met de combinatie van gitaar-zang, diatonische accordeon-zang én een contrabassist-zanger nemen deze muzikanten een hoop artistieke bagage mee. Gekleed als echte tuinmannen wordt u vermaakt door hun kruidige muziekmix met fijne nasmaak!

Loes Swinkels

De roots van singer-songwriter Loes Swinkels liggen in Limburg, maar het had ook Texas kunnen zijn. Met haar krachtige blues-achtige stem neemt ze je mee naar verlaten wegen, versleten spijkerbroeken of een stille plek midden in de bossen.

Linda Zijlmans 6 augustus

Linda Zijlmans vertelt kleine en grote verhalen in liedjes met thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn. Limburgse liedjes die raken, pop met een vleugje Americana. Samenwerkingen spelen een grote rol in de muzikale carrière van Linda. Zo maakte ze in 2018 een tour door Limburg met singer-songwriter Skinnie.

Skinnie

Skinnie is bekend als een singer-songwriter met een rijke muziek carrière. Op 18-jarige leeftijd tekent hij zijn eerste uitgeverscontract bij Valley Road Songs. Hij schrijft teksten voor de band Via Via en Red Blood waarin hij ook gitaar speelde. De doorbraak kwam met de band Mo’Jones in 2002 met broer Jan. Zij maakten drie succesvolle albums die ze ten gehore brachten tijdens onder andere het North Sea Jazz festival (2003) en Pinkpop (2006).

Pega Loca

’n Dipje Salsa, ’n Vleugje Jazz, ’n Teentje Rock vermengd met ’n verfrissend Iberisch Briesje! In 2016 leren Eric van de Kerkhof en Erik Fleuren elkaar kennen. Ze delen hun voorliefde voor zelf geschreven akoestische muziek. Onder de naam Pega Loca en met een nieuw programma reizen ze door muzikale landschappen, en staan stil bij melodieuze panorama’s.

 

Activiteiten Toernooiveld  17.00 – 20.30 uur

Kleiduivenschieten

Laser kleiduivenschieten is sensationeel, veilig en bovendien milieubewust. Ga op jacht naar de weggeschoten kleiduiven! Deelname is gratis en geschikt voor jong en oud.

Archery Tag

Deze nieuwste vorm van handboogschieten heeft alles! Het is spectaculair, actief, uitdagend maar vooral leuk. Het wordt gespeeld met helmen, echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt zodat het volledig veilig is. Deelname is gratis en geschikt voor jong en oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeerimpressie Zomeravonden