Tickets bestellen
default-header
Home Zomeravonden programma

Zomeravonden programma

De Gardeniers

De Gardeniers spelen onverslijtbare popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country. Met de combinatie van gitaar-zang, diatonische accordeon-zang én een contrabassist-zanger nemen deze muzikanten een hoop artistieke bagage mee. Gekleed als echte tuinmannen wordt u vermaakt door hun kruidige muziekmix met fijne nasmaak!

Linda Zijlmans (9, 16, 23, 30 juli)

Linda Zijlmans vertelt kleine en grote verhalen in liedjes met thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn. Limburgse liedjes die raken, pop met een vleugje Americana. Samenwerkingen spelen een grote rol in de muzikale carrière van Linda. Zo maakte ze in 2018 een tour door Limburg met singer-songwriter Skinnie. Tijdens de zomeravonden zullen ze regelmatig samen te horen zijn.

Skinnie (2, 9, 16, 23 juli)

Skinnie is bekend als een singer-songwriter met een rijke muziek carrière. Op 18-jarige leeftijd tekent hij zijn eerste uitgeverscontract bij Valley Road Songs. Hij schrijft teksten voor de band Via Via en Red Blood waarin hij ook gitaar speelde. De doorbraak kwam met de band Mo’Jones in 2002 met broer Jan. Zij maakten drie succesvolle albums die ze ten gehore brachten tijdens onder andere het North Sea Jazz festival (2003) en Pinkpop (2006). Daarnaast schrijft hij liedjes voor Herberg de Troost (Jack Poels) waarin hij zelf ook meespeelt.

Maja en Jan

Maja en Jan heeft u wellicht al eens mogen bewonderen tijdens het Rozenfestijn! Tijdens de zomeravonden is het weer genieten van lichtklassieke opera, operette en musicalmelodieën uitgevoerd door sopraan Maja van ’t Oever en bas Jan Alofs. Beide hebben ze gestudeerd aan het Koninklijk conservatorium. Met hun muzikale ervaring leiden ze tegenwoordig als zangpedagogen, amateurs en professionele zangers op. Geheel volgens traditie zal het stel hun muziek tijdens de zomeravonden ten gehore brengen in barokke kledij.

Loes Swinkels

De roots van singer-songwriter Loes Swinkels liggen in Limburg, maar het had ook Texas kunnen zijn. Met haar krachtige blues-achtige stem neemt ze je mee naar verlaten wegen, versleten spijkerbroeken of een stille plek midden in de bossen.

Pierre van Helden

Pierre van Helden, een postbode uit Melderslo die al vele prijzen in de wacht heeft gesleept als buutreedner, waaronder 5-voudig Limburgs buuttekampioen. Sinds 1968 draagt hij als buutreedner bij aan het in stand houden van de Limburgse cultuur én het uitdragen en behoud van het Limburgs streekdialect. Voldoende motivatie om een Koninklijke onderscheiding (benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau) in ontvangst te mogen nemen. Zijn motto: “lachen is gezond”. Zijn doel: “het publiek te laten lachen”. Gezelligheid op het terras is gegarandeerd!

Hanne Coeckelberghs (2, 9, 16, 23 juli)

Hanne Coeckelberghs ontdekte het circus toen ze tien jaar oud was. Ze begon met multidisciplinaire circustechnieken als unicycling, jongleren, acrobatiek en nog veel meer. Later ontdekte ze aerial silks en heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan haar droom deze discipline te leren. Een prachtige show vol luchtacrobatiek!

Kleiduivenschieten

Tijdens de zomeravonden kunt u gratis deelnemen aan laser kleiduivenschieten op het Toernooiveld! Laser kleiduivenschieten is sensationeel, veilig en bovendien milieubewust. Ga op jacht naar de weggeschoten kleiduiven! Deze activiteit is voor jong en oud en duurt een half uur. Via onderstaand formulier kunt u de gewenste zomeravond en tijdstip aanvragen tussen 18.00 en 21.30 uur*. U ontvangt per mail een bevestiging als uw reservering definitief is! Let op: reserveren is verplicht!

* U kunt tot een dag van te voren een aanvraag plaatsen.

Reserveer uw plek voor kleiduivenschieten!

Sfeerimpressie zomeravonden