Tickets bestellen
default-header
Home Rondleiding

Rondleiding

Achtergrondverhalen brengen Kasteeltuinen Arcen nog meer tot leven. Ga op pad met een van onze gidsen en geniet van de prachtige verhalen. Een van onze gidsen neemt het gezelschap mee voor een rondleiding door het park of Kasteel Arcen. Tijdens de rondleiding zal de gids vertellen over de aanleg van de tuinen, de historie van het landgoed, de zeer diverse flora maar ook fauna in het park en worden de mooiste plekjes in het park bezocht. Indien gewenst kan er halverwege een pauze worden gehouden bij een van onze horecagelegenheden.

Rondleiding in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg

Om de beleving van de rondleiding naar een nog hoger niveau te tillen, werken wij met professionele zenders. De gids wordt voorzien van een zender en alle deelnemers krijgen een ontvanger met wegwerpoordopjes. Op deze manier kunnen onze gidsen via een zender alle deelnemers toespreken en kan de afstand tijdens de rondleiding nog beter worden gewaarborgd.

  • De rondleiding duurt ca. 2 uur (exclusief pauze).
  • Prijs: € 7,50 per persoon. Een rondleiding kan worden aangeboden aan groepen van minimaal 5 personen. De gids neemt maximaal 10 personen mee. Het is mogelijk om meerdere gidsen in te plannen voor uw rondleiding. Let wel, dit tarief wordt aangeboden aan groepen van 5 tot 19 personen.
  • Voor groepsreserveringen vanaf 20 personen kunt u een aparte boeking maken via reserveringen@kasteeltuinen.nl

Let op! De rondleiding dient vooraf te worden gereserveerd via de afdeling Sales & Reserveringen. Dit kan eenvoudig via onderstaand contactformulier.

Rondleidingen worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Kickstart Cultuurfonds. 

Rondleiding in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de rondleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afdeling Sales & Reserveringen
T: 077 – 473 60 10
E: reserveringen@kasteeltuinen.nl

Reserveren rondleiding