Kasteeltuinen Arcen is momenteel gesloten voor de winterstop.

Van 6 november 2017 t/m 28 maart 2018 is het park gesloten. Op donderdag 29 maart 2018 openen de poorten opnieuw voor het publiek. Het is in de tussenliggende periode niet mogelijk om te wandelen in het park of gebruik te maken van onze horecafaciliteiten en midgetgolfbaan. Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10-17 uur via 077-4736010 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Kasteeltuinen Arcen
Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de-eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is in 2016, 2017 en 2018 door Land van ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Limburg!

Mooi en inspirerend
In Kasteeltuinen Arcen kan urenlang genoten worden van de meer dan 15 verschillende tuinen, de vele vijverpartijen en watervallen. Er zijn volop prachtige plekjes om op een bankje te genieten en inspiratie op te doen.

Volop extra’s te doen
Naast de vele groenbelevingen die in de bijzondere en verrassend veelzijdige tuinen worden opgedaan kan er ook worden deelgenomen aan de vele activiteiten in het park. Zo zijn er regelmatig muziekoptredens, ontdektochten voor kinderen en gratis rondleidingen. Gedurende het hele seizoen worden er unieke evenementen georganiseerd.

Kinderplezier
Kasteel en Tuinen: ook leuk voor kinderen! Ze gaan op weg met een seizoensspeurtocht of midgetgolfen op de prachtig aangelegde 21-holes baan. Het speelstrand bij het Bergpaviljoen biedt volop vertier en de dieren in het park zijn zeker een bezoek waard!

Openingstijden 2018
Donderdag 29 maart t/m zondag 4 november 2018: iedere dag geopend van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.