Tickets bestellen
default-header
HomeZakelijke bijeenkomstenVergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Inspiratievolle omgeving

In Kasteeltuinen Arcen kunt u vergaderen in een omgeving die volop inspiratie biedt. De verschillende ruimtes in het kasteel en bijgebouwen bieden veel ruimte, rust en privacy voor een inspirerende vergadering, training of brainstormsessie.

U kunt uw zakelijke bijeenkomst combineren met een bezoek aan de tuinen of met een actieve workshop. Kasteeltuinen Arcen biedt diverse activiteiten om uw bijeenkomst een speciaal karakter te geven; denk aan een workshop schermen, zwaardvechten, boogschieten of bloemschikken. De workshops vinden plaats ten midden van het mooie historische park.

Inspiratievolle omgeving
Inspiratievolle omgeving
Inspiratievolle omgeving
Inspiratievolle omgeving

Bijeenkomst

Limburg staat bekend om haar bourgondische levensstijl. Wij verwennen onze gasten dan ook graag met heerlijke verse producten uit eigen streek. We hebben diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst te voorzien van passende catering: ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, een heerlijke lunch of een afsluitend diner. Het aanbod stemmen we af op uw wensen en het seizoen.

Voor uw bijeenkomst of meeting hebben we een aantal vergaderarrangementen samengesteld om u compleet te ontzorgen. Onze arrangementen bestaan uit catering en gebruik van diverse vergaderbenodigdheden. Uiteraard denken we graag met u mee voor maatwerk.

Bijeenkomst

Vergaderen

Vergaderarrangement 1 dagdeel

Ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai.

Tijdens de vergadering onbeperkt koffie, thee en mineraalwater, handfruit, gebruik van flipover en stiften, scherm en beamer, naamkaartjes, notitieblokken en pennen.

  • Duur max. 4 uur.
  • Prijs: € 18,00 per persoon excl. zaalhuur.
Vergaderarrangement 2 dagdelen

Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai.

Tijdens de vergadering onbeperkt koffie, thee en mineraalwater, vers fruit, gebruik van flipover, scherm en beamer, naamkaartjes, notitieblokken en pennen. Tevens serveren wij een lunch.

  • Duur max. 8 uur.
  • Prijs: € 39,50 per persoon excl. zaalhuur.

Het vergaderarrangement kan desgewenst uitgebreid worden met een heerlijke barbecue of uitgebreid buffet.

Zaalhuur

Wij zorgen voor de door u gewenste vergaderopstelling. Indien u gebruik maakt van twee of meer zalen berekenen wij € 50,- per zaal per dagdeel.

't KoetshuysKasteel Arcen
1 DagdeelAlle zalen € 125,00Professor Deusserzaal € 105,00
2 DagdelenAlle zalen € 165,00Professor Deusserzaal € 145,00

Bereikbaarheid

Wanneer u besluit extern te gaan vergaderen, dan kiest u beslist een locatie die goed bereikbaar is. Kasteeltuinen Arcen ligt in Arcen, een pittoresk voormalige vestingstadje dat prachtig gelegen is tussen de Maas en de grens met Duitsland. Ook voor internationale bijeenkomsten en congressen heeft Kasteeltuinen Arcen een ideale ligging. Tevens beschikt het park over voldoende parkeerplekken.

Bekijk hier de route

Meerdaagse bijeenkomsten

Arcen en de daaromheen gelegen omgeving leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Zo kunt u langer in de regio blijven en uitgerust aan uw meerdaagse bijeenkomst beginnen.

Bekijk hier onze brochure

Op maat gemaakt

Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden binnen Kasteeltuinen Arcen om uw vergadering, congres, teamuitje of brainstormsessie zo compleet mogelijk te maken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Afdeling Sales & Reserveringen
T: 077 – 473 60 10
E: reserveringen@kasteeltuinen.nl