Sfeervolle Zomeravonden GEANNULEERD - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home Sfeervolle Zomeravonden GEANNULEERD

  Sfeervolle Zomeravonden GEANNULEERD

  Kasteeltuinen Arcen annuleert de Zomeravonden in verband met aangescherpte coronaregels

  Naar aanleiding van de persconferentie op vrijdag 9 juli zijn de extra avondopenstellingen op de donderdagen geannuleerd. In verband met de aangescherpte coronaregelgeving is live muziek en entertainment op veel publiekslocaties in het park niet mogelijk. Aanpassingen in het programma zijn dermate lastig dat besloten is om voor dit seizoen de zomeravonden niet door te laten gaan.

  Kasteeltuinen Arcen blijft van maandag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

  Vier de zomer in Kasteeltuinen Arcen

  De tuinen in het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark staan volop in bloei. U waant zich op wereldreis als u dwaalt door de subtropische kas met haar olijfbomen, vijgen en palmen; de Oosterse Watertuin met het traditionele Thaise Vissershuis en de Sawa’s of de romantische Rhododendrontuin die in de schaduw van Kasteel Arcen ligt. De duizenden rozen in het Rosarium bloeien volop en ook de Hortensia’s, Lelies en Canna’s zorgen voor geur en kleur in de tuinen. En het mooie is; ook met hoge temperaturen is het, door de vele schaduwrijke plekken in de tuinen, prima vertoeven in het park.

  Ook voor kinderen is er volop plezier! Op het speelstrand staan twee speeltorens waar kinderen zich kunnen uitleven. Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht of de fotozoekkaart, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

  Vier de zomer in Kasteeltuinen Arcen

  Reserveer online uw plek!

  In juli en augustus zijn kinderen t/m 17 jaar gratis. Een kind per betalende volwassene. Hiervoor dient u een tijdslot ‘zomeractie kind’ te reserveren in onze ticketshop. 

  Bestel hier uw tickets

  Volop plezier voor kinderen!

  Zoeken