Tickets bestellen

Een betoverend najaar

Enchanted Gardens

Ontdek Enchanted Gardens

We zijn genomineerd voor het

Leukste uitje van Limburg

Breng uw stem uit

1 t/m 30 oktober

Herfstig!

Meer info

Maak uw avond uit compleet met het

Herfstbuffet

Reserveer herfstbuffet

Welkom bij

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Kasteeltuinen Arcen is jaren op rij verkozen tot leukste uitje van Limburg door de ANWB Eropuit. We zijn ook genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Limburg 2023’! Breng HIER uw stem uit.

Ontdek het park Plan uw bezoek

Casa Verde

GESLOTEN

De mediterrane kas van Kasteeltuinen Arcen, Casa Verde, opent niet voor bezoekers in tuinseizoen 2022. Dit is een besluit dat het parkmanagement heeft moeten nemen naar aanleiding van een technisch onderzoek.

Groentip

Maak uw tuin herfstklaar

Zo gaat u te werk
Zoeken