Tickets bestellen
default-header

Groepsbezoek

Kasteeltuinen Arcen is jaren op rij in de top geëindigd bij de verkiezing tot Leukste uitje van Limburg door ANWB-Eropuit. Succes gegarandeerd dus als u op zoek bent naar een invulling voor uw groepsbezoek. Kasteeltuinen Arcen is een veelzijdig park vol natuur en cultuur en er is voor iedere leeftijd wat indrukwekkends te beleven en te zien. Bezoek het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg met een groep voor een gereduceerd tarief.

Groepstarief: € 14,50 p.p. voor groepen vanaf 20 personen
De groepsbezoeken en eventuele groepsarrangementen kunnen (tenzij anders overeengekomen) alleen gereserveerd worden binnen de openingstijden van Kasteeltuinen Arcen.

Groepsbezoek in 2022

Tot onze grote spijt zijn er voor dit seizoen beperkte mogelijkheden voor de zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten. Dit is het geval in verband met onderbezetting in personeel, alsmede de verplaatsingen naar dit tuinseizoen van eerder geannuleerde bijeenkomsten. Daarom kunnen er geen georganiseerde bijeenkomsten plaatsvinden in een gereserveerde ruimte of met gereserveerde arrangementen.

Het is echter wel mogelijk om een groepsbezoek te reserveren. Dit groepsbezoek kunt u uitbreiden met Limburgse vlaai of diverse lunchpakketten die wij graag als alternatief aanbieden. Hiervoor kunnen wij echter geen ruimte voor u reserveren. We voorzien u van een voucher waarmee u de Limburgse vlaai in het Koetshuys kunt verkrijgen en u bent vrij om het lunchpakket te nuttigen op uw mooiste plek in het park.

Heeft u een aanvraag voor een bijeenkomst in 2023 of later? Of voor een aangepast groepsbezoek voor het huidige tuinseizoen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk lunchpakketten Contact voor 2023

Aanvraag groepsbezoek

DD dash MM dash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 20 in.
Uw groepsbezoek starten met koffie/thee en Limburgse vlaai?
De kosten voor koffie/thee met Limburgse vlaai bedragen €5,50 per persoon. Bij aankomst ontvangt u een voucher, deze is in te leveren bij het Koetshuys.
Uw groepsbezoek uitbreiden met een lunchpakket?
Wilt u een mix aan lunchpakketten? Geef de gewenste aantallen per pakket door in het opmerkingenveld.
Toestemming(Vereist)

Ledenorganisaties

Bent u lid van een ledenorganisatie zoals De Zonnebloem? Dan kunt u Kasteeltuinen Arcen wellicht voordeliger bezoeken.

Neem contact op met de desbetreffende organisatie. Voor een groepsbezoek vanaf 20 personen kunt u direct contact opnemen met onze afdeling Sales & Reserveringen.

Contact met Sales & Reserveringen
Zoeken