Tickets bestellen
default-header

Groepsbezoek

Kasteeltuinen Arcen is jaren op rij in de top geëindigd bij de verkiezing tot Leukste uitje van Limburg door ANWB-Eropuit. Succes gegarandeerd dus als u op zoek bent naar een invulling voor uw groepsbezoek. Kasteeltuinen Arcen is een veelzijdig park vol natuur en cultuur en er is voor iedere leeftijd wat indrukwekkends te beleven en te zien. Bezoek het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg met een groep voor een gereduceerd tarief.

Groepstarief: € 14,50 p.p. voor groepen vanaf 20 personen
De groepsbezoeken en eventuele groepsarrangementen kunnen (tenzij anders overeengekomen) alleen gereserveerd worden binnen de openingstijden van Kasteeltuinen Arcen.

Oneindige mogelijkheden

Staat uw ideale groepsarrangement niet op deze pagina? Er zijn oneindige mogelijkheden in Kasteeltuinen Arcen! Ons team hoort graag uw wensen zodat we een op maat gemaakt voorstel doen! Neem gerust contact op met de afdeling Sales & Reserveringen.

Oneindige mogelijkheden

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

Ledenorganisaties

Bent u lid van een ledenorganisatie zoals De Zonnebloem? Dan kunt u Kasteeltuinen Arcen wellicht voordeliger bezoeken.

Neem contact op met de desbetreffende organisatie. Voor een groepsbezoek vanaf 20 personen kunt u direct contact opnemen met onze afdeling Sales & Reserveringen.

Contact met Sales & Reserveringen
Zoeken