Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  HomeZakelijk & feestelijkFotoshoot & trouwreportage

  Fotoshoot & trouwreportage

  Kasteeltuinen Arcen is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Dus bent u op zoek naar een geweldige locatie voor uw fotoshoot of video-opnames, dan bent u hier aan het juiste adres. Door de verscheidenheid van Kasteeltuinen Arcen zet u gemakkelijk verschillende sferen neer in één fotoshoot. Maar ook verschillende invalshoeken met betrekking tot één thema of sfeer zijn goed te realiseren door de grootsheid van het park.

  Kasteeltuinen Arcen is uw locatie voor een fotoshoot of video-opname in een historische groene omgeving. Ontdek het park om lief te hebben.

  De prijs voor een fotoshoot is op aanvraag.

  Fotoshoot reserveren
  Fotoshoot & trouwreportage

  Trouwreportage

  Kasteeltuinen Arcen is een zeer geschikte locatie voor uw trouwreportage. Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Maak de mooiste trouwfoto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver. Maar ook voor modernere stijl bent u bij Kasteeltuinen Arcen aan het juiste adres, namelijk in onze patiotuinen of in het Lommerrijk. Het mooiste decor voor uw trouwfoto’s zodat u deze bijzondere dag vastlegt als onvergetelijke herinnering!

  De prijs voor een trouwreportage wordt begin 2023 bekend gemaakt.

  Trouwreportage reserveren
  Trouwreportage

  Weersonafhankelijk

  Mocht de dag van de fotoshoot niet zo zonnig zijn? Ook dan kunt u bij Kasteeltuinen Arcen terecht voor uw (trouw)foto’s. Bij minder goed weer kunt u in Kasteel Arcen terecht
  voor prachtige foto’s, maar ook de berceau om het Rosarium is een goede optie. De berceau is een beschutte wandelgang, die ook prima kan dienen als fotolocatie als
  het zonnetje het laat afweten.

  Gezellig dagje uit

  Arrangementen

  Kasteeltuinen Arcen is een mooie bestemming voor uw groepsuitje! Ontdek onze groepsarrangementen waarmee u samen geniet van een ontspannen dagje uit.

  Zoeken