Tickets bestellen
default-header
HomeZakelijk & feestelijkFotoshoot & trouwreportage

Fotoshoot & trouwreportage

Kasteeltuinen Arcen is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Dus bent u op zoek naar een geweldige locatie voor uw fotoshoot of video-opnames, dan bent u hier aan het juiste adres. Door de verscheidenheid van Kasteeltuinen Arcen zet u gemakkelijk verschillende sferen neer in één fotoshoot. Maar ook verschillende invalshoeken met betrekking tot één thema of sfeer zijn goed te realiseren door de grootsheid van het park.

Kasteeltuinen Arcen is uw locatie voor een fotoshoot of video-opname in een historische groene omgeving. Ontdek het park om lief te hebben.

De prijs voor een fotoshoot is op aanvraag.

Fotoshoot reserveren
Fotoshoot & trouwreportage

Trouwreportage

Kasteeltuinen Arcen is een zeer geschikte locatie voor uw trouwreportage. Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Maak de mooiste trouwfoto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver. Maar ook voor modernere stijl bent u bij Kasteeltuinen Arcen aan het juiste adres, namelijk in onze patiotuinen of in het Lommerrijk. Het mooiste decor voor uw trouwfoto’s zodat u deze bijzondere dag vastlegt als onvergetelijke herinnering!

De kosten voor een trouwreportage bedragen €85. Deze prijs is voor het bruidspaar, inclusief eigen fotograaf en/of videograaf. 

Trouwreportage reserveren
Trouwreportage

Weersonafhankelijk

Mocht de dag van de fotoshoot niet zo zonnig zijn? Ook dan kunt u bij Kasteeltuinen Arcen terecht voor uw (trouw)foto’s. Bij minder goed weer kunt u in Kasteel Arcen terecht
voor prachtige foto’s, maar ook de berceau om het Rosarium is een goede optie. De berceau is een beschutte wandelgang, die ook prima kan dienen als fotolocatie als
het zonnetje het laat afweten.

Gezellig dagje uit

Arrangementen

Kasteeltuinen Arcen is een mooie bestemming voor uw groepsuitje! Ontdek onze groepsarrangementen waarmee u samen geniet van een ontspannen dagje uit.

Zoeken