Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Huwelijk

  Een huwelijk is een speciale aangelegenheid, hiervoor wilt u natuurlijk ook een bijzondere trouwlocatie. Daarbij is het uiteraard van belang dat u zich helemaal thuis voelt en dat de locatie u de dag van uw leven bezorgt. Kasteeltuinen Arcen is de locatie die u zoekt voor een bruiloft om nooit te vergeten.

  Trouwen in Kasteeltuinen Arcen

  Het is mogelijk om te trouwen in Kasteel Arcen, of juist in de buitenlucht in onze Rhododendrontuin. De romantische sfeer en de betoverende groene omgeving maken Kasteeltuinen Arcen de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking. Geniet van de mooiste dag van uw leven in een romantische en sfeervolle omgeving. Bij Kasteeltuinen Arcen ontzorgen wij u volledig. We ontvangen u en uw gasten in een intieme en idyllische setting zowel in Kasteel Arcen of in de kiosk buiten voor de huwelijksceremonie. Een swingende feestavond is niet mogelijk, wij denken echter graag met u mee over een passende invulling als afsluiting van deze bijzondere dag.

  De ceremonie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in onze prachtige Trouwzaal in Kasteel Arcen of in de Muziekkiosk in de Rhododendrontuin die aangekleed zal zijn met bijzondere bloemstukken. Na de ceremonie kan er geproost worden op de liefde, omringt door familie en vrienden. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide receptie, borrel, buffet of BBQ.

  Trouwen in Kasteeltuinen Arcen
  Trouwen in Kasteeltuinen Arcen
  Trouwen in Kasteeltuinen Arcen
  Trouwen in Kasteeltuinen Arcen

  Een bruiloft bij Kasteeltuinen Arcen

  ✔ Verse bloemstukken als entourage
  ✔ Kosten voor een trouwreportage (zonder fotograaf) bij de prijs inbegrepen
  ✔ Cateringsaanbod voor toast- en taartmoment, lunch en diner
  ✔ Romantische en natuurlijke omgeving in kasteel of tuinen

  Een bruiloft bij Kasteeltuinen Arcen
  Een bruiloft bij Kasteeltuinen Arcen

  Contact

  Sales & Reserveringen

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

  Zoeken