Tickets bestellen
default-header
HomeZakelijk & feestelijkBedrijfsuitje & personeelsfeest

Bedrijfsuitje & personeelsfeest

Beperkte mogelijkheden bijeenkomsten 2022

Tot onze grote spijt zijn er voor dit seizoen beperkte mogelijkheden voor de zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten. Dit is het geval in verband met onderbezetting in personeel, alsmede de verplaatsingen naar dit tuinseizoen van eerder geannuleerde bijeenkomsten. Daarom kunnen er geen georganiseerde bijeenkomsten plaatsvinden in een gereserveerde ruimte of met gereserveerde arrangementen.

Het is echter wel mogelijk om een groepsbezoek te reserveren. Dit groepsbezoek kunt u uitbreiden met Limburgse vlaai of diverse lunchpakketten die wij graag als alternatief aanbieden. Hiervoor kunnen wij echter geen ruimte voor u reserveren. We voorzien u van een voucher waarmee u de Limburgse vlaai in het Koetshuys kunt verkrijgen en u bent vrij om het lunchpakket te nuttigen op uw mooiste plek in het park.

Heeft u een aanvraag voor een bijeenkomst in 2023 of later? Of voor een aangepast groepsbezoek voor het huidige tuinseizoen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk groepsbezoek Contact voor 2023

Trakteer uw medewerkers op een onvergetelijke dag of avond in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. In Kasteeltuinen Arcen kunnen zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsuitjes en personeelsfeesten worden georganiseerd.

Bedrijfsuitje

Een originele invulling en locatie voor een bedrijfsuitje, daarvoor bent u bij Kasteeltuinen Arcen aan het juiste adres. Een bedrijfsuitje kan gezien worden als een leuke dag en/of avond voor uw medewerkers, maar daarnaast brengt het ook vele andere voordelen met zich mee. Kies voor een geschikte locatie met bijpassend programma, en uw medewerkers worden volledig geïnspireerd. Kasteeltuinen Arcen staat bol van de mogelijkheden voor een originele invulling voor uw bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje

Personeelsfeest

Kasteeltuinen Arcen is een indrukwekkende locatie voor het vieren van uw jubileum, mijlpaal of een personeelsfeest. Een personeelsfeest motiveert uw personeel, het zorgt namelijk voor waardering en een gezamenlijke herinnering. Het is het uitgelezen moment dat uw medewerkers informeel samenzijn en de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf leren elkaar op een personeelsfeest en/of bedrijfsuitje kennen. Kasteeltuinen Arcen is hiervoor een goede optie als u op zoek bent naar een inspirerende en groene entourage.

Een bedrijfsuitje en/of personeelsfeest in Kasteeltuinen Arcen wordt volledig naar wens ingevuld. Ons team staat voor u klaar om mee te denken in mogelijkheden. Uw
bedrijfsuitje of personeelsfeest in een groene omgeving kan worden ingestoken op ‘groen’ met een begeleide rondleiding in het park, maar ook een combinatie met een
bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij of Graanbranderij de IJsvogel. Daarnaast beschikt Kasteeltuinen Arcen over een avontuurlijke midgetgolfbaan voor een actievere daginvulling en prachtige locaties voor een feestelijke borrel als afsluiter van de bedrijfsdag.

Personeelsfeest

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

Zoeken