Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home Zakelijk & feestelijk

  Zakelijk & feestelijk

  Welkom bij Kasteeltuinen Arcen

  Een inspirerend bezoek op een indrukwekkende locatie waarbij uw gasten zich wanen in vroegere tijden in het eeuwenoude kasteel en ze de schoonheid van bloemen en planten ontdekken in één van de vele tuinen.

  Het kasteel heeft een grootse uitstraling die u terugvoert naar de 17e eeuw. De Bel-etage is historisch ingericht met meubelen en schilderijen, hier beleeft u de geschiedenis van Kasteel Arcen. De prachtige zalen en sfeervolle gewelven in de kasteelkelders zijn een unieke setting voor ontvangsten, lunches en buffetten. Laat u verrassen door de kleuren en geuren in de verschillende tuinen. Slenter door het romantische Rosarium. Ga op reis door Europa en Azië in De Vallei en kom tot rust in het schaduwrijke Lommerrijk. Elke tuin in Kasteeltuinen Arcen biedt een nieuwe, groene ervaring.

  Welkom bij Kasteeltuinen Arcen
  Welkom bij Kasteeltuinen Arcen

  Inspirerende evenementenlocatie

  Door de rijke historie en professioneel natuurbeheer is Kasteeltuinen Arcen een inspirerende en unieke locatie voor uw bijeenkomst. De mogelijkheden voor uw zakelijke en/of feestelijke bijeenkomst zijn eindeloos… Een bruiloft in Kasteel Arcen, een vergadering in het Koetshuys of een bedrijfsfeest in een groene omgeving, samen vinden we altijd een passende invulling om uw bijeenkomst te laten slagen.

  De voordelen van uw bijeenkomst in Kasteeltuinen Arcen:
  ✔ Groene omgeving
  ✔ Altijd een passende locatie; van een historisch kasteel tot een Italiaanse tuin
  ✔ Ondersteuning van ervaren professionals
  ✔ Ruim horeca-aanbod
  ✔ Centrale ligging in Euregio
  ✔ Moderne audiovisuele middelen
  ✔ Eigen parkeergelegenheid

  Bekijk ruimtes Bekijk de plattegrond

  Centrale ligging en bereikbaarheid

  Bij de organisatie van uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst is het uiteraard van belang dat deze goed te bereiken is voor de genodigden. Kasteeltuinen Arcen is gesitueerd aan de dorpsrand van Arcen.

  Arcen is de noordelijkste kern van gemeente Venlo, Noord-Limburg. De handels-, transport- en industriestad Venlo is dan ook vlakbij, slechts 20 minuten rijden. Daarnaast heeft Kasteeltuinen Arcen een centrale ligging in de euregio rijn-maas-noord wat ook een perfecte bijeenkomsten-/evenementenlocatie maakt voor internationale aangelegenheden.

  Kasteeltuinen Arcen is een park dat erop is ingericht is om grote groepen te ontvangen. Dit een een voordeel voor uw bijeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed georganiseerde parkeerplaats, maar ook aan overnachtingsmogelijkheden voor uw bezoekers en genodigden. Kasteeltuinen Arcen heeft namelijk goede samenwerkingen met vele hotels en andere verblijfsplaatsen in onze toeristische regio.

  Contact

  Sales & Reserveringen

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

  Zoeken