Tickets bestellen
default-header

Vergadering

Beperkte mogelijkheden vergaderen 2022

Tot onze grote spijt zijn er voor dit seizoen beperkte mogelijkheden voor de zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten. Dit is het geval in verband met onderbezetting in personeel, alsmede de verplaatsingen naar dit tuinseizoen van eerder geannuleerde bijeenkomsten. Daarom kunnen er geen georganiseerde bijeenkomsten plaatsvinden in een gereserveerde ruimte of met gereserveerde arrangementen.

Het is echter wel mogelijk om een groepsbezoek te reserveren. Dit groepsbezoek kunt u uitbreiden met Limburgse vlaai of diverse lunchpakketten die wij graag als alternatief aanbieden. Hiervoor kunnen wij echter geen ruimte voor u reserveren. We voorzien u van een voucher waarmee u de Limburgse vlaai in het Koetshuys kunt verkrijgen en u bent vrij om het lunchpakket te nuttigen op uw mooiste plek in het park.

Heeft u een aanvraag voor een bijeenkomst in 2023 of later? Of voor een aangepast groepsbezoek voor het huidige tuinseizoen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk groepsbezoek Contact voor 2023

Vergaderlocatie

Een vergadering in een inspirerende omgeving is zeer bevorderend voor een effectieve vergadering. Kasteeltuinen Arcen is zo’n inspirerende omgeving.

Er zijn talloze mogelijkheden voor een vergadersessie in een historisch gebouw dat perfect te combineren is met een bezoek in de tuinen. Een geweldige combinatie
aangezien het is bewezen dat groen en natuur stress reduceert en creatief maakt. Bent u op zoek naar een actieve invulling voor uw pauze of break-out sessie? Ons team denkt graag met u mee over een passende invulling. Kasteeltuinen Arcen biedt diverse activiteiten aan om uw vergaderdag een speciaal karakter te geven; denk aan een workshop schermen of boogschieten. De workshops vinden plaats ten midden van het mooie historische park.

Vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie

Bereikbaarheid

Wanneer u besluit extern te gaan vergaderen, dan kiest u beslist een locatie die goed bereikbaar is. Kasteeltuinen Arcen ligt in Arcen, een pittoresk voormalige vestingstadje dat prachtig gelegen is tussen de Maas en de grens met Duitsland. Ook voor internationale bijeenkomsten en congressen heeft Kasteeltuinen Arcen een ideale ligging. Tevens beschikt het park over voldoende parkeerplekken.

Bekijk hier de route

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

Zoeken