Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomePlan uw bezoekVoorzieningen

  Voorzieningen

  Mindervaliden

  Kasteeltuinen Arcen is een toegankelijk park voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers, rollators, bolderkarren en kinderwagens. Rolstoelen* zijn te leen bij de entree, deze kunt u gratis reserveren via 077-4736010 of info@kasteeltuinen.nl. Reserveer uw rolstoel tijdig i.v.m. beperkt aantal.

  Enkele paden zijn niet toegankelijk voor mindervaliden, dit wordt duidelijk kenbaar gemaakt bij de desbetreffende paden. Onze padenstructuur bestaat uit een diversiteit aan stenen en grindsoorten, hierdoor zijn sommige paden makkelijker begaanbaar dan andere paden. Vraag bij de entree naar de goed begaanbare routes.

  *Rolstoelverhuur wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Kickstart Cultuurfonds.

  Toiletten en verschoonruimte

  Op diverse plekken in het park zijn er toiletten en invalidentoiletten aanwezig. In het kasteel, het Koetshuys, het Bergpaviljoen en in de Riddertenten bevinden zich verschoonruimtes voor baby’s.

  EHBO

  De EHBO-post is bij de entree. Meld u bij een van onze medewerkers in het park of bel +31 (0)77-4736010.

  Gevonden en verloren voorwerpen

  Iets verloren of gevonden? Meld u bij een van onze medewerkers bij de entree.

   

  Rustgelegenheden

  Kasteeltuinen Arcen beschikt over diverse plekken waar u heerlijk uit kunt rusten tijdens uw wandeling. Geniet van een koffie met iets lekkers op de mooie terrassen van onze restaurants of kom tot rust op een van de vele bankjes langs de route.

  Zoeken