Tickets bestellen
default-header
HomeZakelijk & feestelijkBedrijfstickets

Bedrijfstickets

Trakteer uw medewerkers

Trakteer uw medewerkers op een ontspannen dagje uit in een groene omgeving. Kasteeltuinen Arcen stelt u in de gelegenheid om met aantrekkelijke korting entreetickets te kopen voor uw medewerkers. Een cadeau waarvan uw medewerkers ontspannen, opladen en inspiratie opdoen.

Door het geven van bedrijfstickets/consignatiekaarten van Kasteeltuinen Arcen laat u uw medewerkers gewaardeerd voelen. Het uitje naar het mooiste bloemen- en plantenpark is uiteraard een welkome verrassing voor de ontvanger, maar doet hem/haar als medewerker ook goed voor uw bedrijf. Verras uw personeel met bedrijfstickets van Kasteeltuinen Arcen en ze zullen eerder bereid zijn om dat stapje extra te zetten.

Trakteer uw medewerkers
Trakteer uw medewerkers
Trakteer uw medewerkers

Beperkte mogelijkheden bijeenkomsten 2022

Tot onze grote spijt zijn er voor dit seizoen beperkte mogelijkheden voor de zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten. Dit is het geval in verband met onderbezetting in personeel, alsmede de verplaatsingen naar dit tuinseizoen van eerder geannuleerde bijeenkomsten. Daarom kunnen er geen georganiseerde bijeenkomsten plaatsvinden in een gereserveerde ruimte of met gereserveerde arrangementen.

Het is echter wel mogelijk om een groepsbezoek te reserveren. Dit groepsbezoek kunt u uitbreiden met Limburgse vlaai of diverse lunchpakketten die wij graag als alternatief aanbieden. Hiervoor kunnen wij echter geen ruimte voor u reserveren. We voorzien u van een voucher waarmee u de Limburgse vlaai in het Koetshuys kunt verkrijgen en u bent vrij om het lunchpakket te nuttigen op uw mooiste plek in het park.

Heeft u een aanvraag voor een bijeenkomst in 2023 of later? Of voor een aangepast groepsbezoek voor het huidige tuinseizoen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk groepsbezoek Contact voor 2023

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?

Zoeken