Tickets bestellen
default-header
Home Beschermers Het Limburgs Landschap

Beschermers Het Limburgs Landschap

Bent u Beschermer van Stichting het Limburgs Landschap? Dan zijn ook wij u ontzettend dankbaar voor de steun voor het behoud en veiligstellen van de natuur en het erfgoed in Limburg.

Korting voor Beschermers van het Limburgs Landschap

Als beschermer van Stichting het Limburgs Landschap ontvangt u het hele tuinseizoen korting op uw seizoenkaart en tickets voor Kasteeltuinen Arcen:

  • U betaalt €47,50 in plaats van €52,50 voor een seizoenkaart! Een seizoenkaart voor kinderen kost voor u als Beschermer €23,75 i.p.v. €26,25. Koop uw seizoenkaart met korting aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen op vertoon van uw beschermerspas.
  • Als beschermer van Limburgs Landschap ontvangt u 25% korting op tickets. Boek uw ticket ‘Beschermer Limburgs Landschap’ direct online via onze ticketshop. De korting is al verrekend. Neem het ticket en uw beschermerspas mee naar de kassa van Kasteeltuinen Arcen.
Koop hier uw tickets

Actueel

Hieronder staat enkele informatie uitgelicht uit het kwartaalblad ‘Limburgs Landschap’. We kijken ernaar uit om u, als Beschermer, te mogen verwelkomen in ons mooie bloemen- en plantenpark met rijke historie.

Herfstig! - 1 t/m 30 oktober

De herfst wordt gevierd in Kasteeltuinen! De boeiende natuurverschijnselen van het huidige jaargetij worden in oktober extra in de spotlight gezet met verrassende plantarrangementen vol herfstbloeiers.

 

Herfstshow Herfstig!

Enchanted Gardens - 14 t/m 30 oktober

Stap de magische wereld in van lichtkunstfestival Enchanted Gardens! Bijzondere lichtkunstwerken betoveren de tuinen en Kasteel Arcen in de avonden. Volg de sfeervol uitgelichte route en ontdek de mooiste plekken van het park en de lumineuze creaties van internationale lichtkunstenaars.

 

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Expositie Water- & Beeldentuin - hele seizoen

In de Water- en Beeldentuin is het hele seizoen is een bijzondere zintuiglijke expositie te bewonderen. Hedendaagse beeldend kunstenaars geven vorm aan het thema ‘water’. Bij de oude drinkpoel in het midden van de tuin beleeft u een deken van waterdamp met een constant spel van mist en zonnestralen. Een klankspel neemt u mee naar uw innerlijke zelf en geuren laten u het oude sparrenbos ervaren. Een ware beleving!

Expositie Water- & Beeldentuin

Expositie De Maasduinen - hele seizoen

In Kasteel Arcen ontdekt u het gelaagde verhaal van mooie natuur en spannende geschiedenis van deze regio. U wordt meegenomen door het gebied van Gennep tot en met Venlo, waar zowel de Rijn als de Maas het landschap hebben gevormd. Maak kennis met historische bewoners van de Maasduinen en ontdek nieuwe plekken om zelf te bezoeken.

Expositie De Maasduinen
Zoeken