Tickets bestellen
default-header
Home Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

9 t/m 25 oktober 2020 van 19.00 tot 23.00 uur

In het najaar opent Kasteeltuinen Arcen wederom in de avonduren haar poorten om bezoekers te laten genieten van spectaculaire lichtkunst in de tuinen en op Kasteel Arcen. De combinatie van de lichtkunst in het mooie natuurlijke decor van Kasteeltuinen Arcen zorgt voor een bijzondere en niet te missen ervaring. Een magische avond uit voor de hele familie!

De avondopenstelling Enchanted Gardens kan gewoon doorgaan. Wel treffen we extra coronamaatregelen. Lees hier meer. 

Tickets

Voor de avondopenstelling Enchanted Gardens gelden aangepaste tarieven. Reguliere entreebewijzen voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig.

Wilt u een avondbezoek brengen (vanaf 19:00 uur) aan Enchanted Gardens kies dan voor de reguliere tickets.
Wilt u een dagbezoek brengen tijdens Herfstig! in combinatie met Enchanted Gardens kies dan voor de combitickets.

Let op: In verband met het verzetten van de klok, waardoor het eerder donker wordt, zal op 25 oktober de avondopenstelling Enchanted Gardens eerder openen. Het is die dag mogelijk om vanaf 18.00 uur de lichtkunst te komen bewonderen.

Bestel hier uw avondtickets Bestel hier uw combitickets

Internationale lichtkunst

Het rondreizende lichtkunstfestival dat neerstrijkt in Kasteeltuinen Arcen, wist al duizenden enthousiaste bezoekers te trekken met lichtkunst van internationale kunstenaars.Tijdens Enchanted Gardens wandelen bezoekers een sfeervol uitgelichte route door het gehele park. Tijdens de wandeling komen ze langs diverse lichtkunstwerken die elk een prominente plek in de tuinen hebben gekregen. De kunstwerken zijn gemaakt door verschillende internationale kunstenaars.

Let op: Tijdens Enchanted Gardens zijn honden niet toegestaan in het park, dit in verband met de effecten van enkele acts en onzichtbaarheid van hondenlijnen in de duisternis. We hopen op uw begrip.

Bekijk hier het programma
Internationale lichtkunst
Internationale lichtkunst
Internationale lichtkunst

Herfstgrill arrangement geannuleerd

De maatregelen die 28 september zijn afgekondigd door onze regering raken ook Kasteeltuinen Arcen. We zijn blij dat het park voor onze gasten geopend mag blijven en ook verheugd dat onze avondopenstelling, het lichtkunstfestival Enchanted Gardens gewoon door kan gaan. De maatregelen raken ons met name in ons horeca-aanbod. Het spijt ons dan ook te moeten melden dat we het Enchanted Gardens Paviljoen en daarmee ook het herfstgrill arrangement moeten schrappen uit ons programma. Indien u hiervoor al een reservering heeft geplaatst ontvangt u een persoonlijk bericht. Tijdens Enchanted Gardens zijn wel onze eigen horecapunten in het park geopend met een ‘to go’ assortiment.

Lees meer

 

Sfeerimpressie Enchanted Gardens

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens is mede tot stand gekomen met steun van Gemeente Venlo en het Prins Bernhard Cultuurfonds.