Tickets bestellen
default-header
Home Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

9 t/m 25 oktober 2020 van 19.00 tot 23.00 uur

In het najaar opent Kasteeltuinen Arcen wederom in de avonduren haar poorten om bezoekers te laten genieten van spectaculaire lichtkunst in de tuinen en op Kasteel Arcen. De combinatie van de lichtkunst in het mooie natuurlijke decor van Kasteeltuinen Arcen zorgt voor een bijzondere en niet te missen ervaring. Een magische avond uit voor de hele familie!

Internationale lichtkunst

Het rondreizende lichtkunstfestival dat neerstrijkt in Kasteeltuinen Arcen, wist al duizenden enthousiaste bezoekers te trekken met lichtkunst van internationale kunstenaars.Tijdens Enchanted Gardens wandelen bezoekers een sfeervol uitgelichte route door het gehele park. Tijdens de wandeling komen ze langs diverse lichtkunstwerken die elk een prominente plek in de tuinen hebben gekregen. De kunstwerken zijn gemaakt door verschillende internationale kunstenaars.

Let op: Tijdens Enchanted Gardens zijn honden niet toegestaan in het park, dit in verband met de effecten van enkele acts en onzichtbaarheid van hondenlijnen in de duisternis. We hopen op uw begrip.

Bekijk hier het programma
Internationale lichtkunst
Internationale lichtkunst
Internationale lichtkunst

Tickets

Voor dit evenement gelden aangepaste tarieven. Reguliere entreebewijzen voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig tijdens dit evenement.

Wilt u een avondbezoek brengen (vanaf 19:00) aan Enchanted Gardens kies dan voor de reguliere tickets.
Wilt u een dagbezoek brengen tijdens Herfstig! in combinatie met Enchanted Gardens kies dan voor de combitickets.

Bestel hier uw tickets Bestel hier uw combitickets

Herfstgrill arrangement

Nieuw dit jaar is het Enchanted Gardens Paviljoen. Een extra horecalocatie van 600m2 waar u op een veilige en verantwoorde manier van 17:00 tot 19:00 uur kunt genieten van een heerlijk herfstgrill arrangement. Aansluitend kunt u Enchanted Gardens bezoeken.

Herfstsoep

De avond begint met een heerlijke ‘homemade’ herfstsoep met daarbij vers afgebakken brood en diverse smeersels.

Tafelgrillen

De herfstig gedecoreerde tafel is voorzien van een grillplaat en benodigdheden. Een heerlijke avond grillen waarbij er kan gekozen worden uit de Gourmet de Luxe (vlees) of een visvariant. Een vegetarische variant is ook mogelijk. Groenten, sausjes en salades zijn aanwezig op tafel.

Chocoladefondue

Vers fruit, marshmallows en andere lekkernijen; heerlijk om onder te dompelen in witte en donkere Callebaut Chocolade Callets. Een smakelijke zoete afsluiting van uw herfstgrill.

Dit arrangement is alleen beschikbaar in combinatie met toegang tot Enchanted Gardens of in combinatie met dagentree & avondbezoek Enchanted Gardens. Het arrangement is alleen op reservering beschikbaar. De tafels hebben een vaste opstelling waaraan maximaal 6 personen plaats kunnen nemen. Bent u met een gezelschap dat meerdere tafels wil reserveren dan zorgen wij ervoor dat de tafels naast elkaar staan. De tafels kunnen niet aan elkaar worden geschoven.

 

Herfstgrill arrangement

Prijzen Herfstgrill arrangement

Herfstgrill arrangement 1

In combinatie met Lichtkunstfestival Enchanted Gardens
Let op: prijzen zijn exclusief drank. 

Volwassene (keuze vlees)€ 35,95
Volwassene (keuze vis)€ 38,45
Kind 13-17 jaar (keuze vlees)€ 30,95
Kind 13-17 jaar (keuze vis)€ 33,45
Kind 4 t/m 12 jaar€ 20,95
Herfstgrill arrangement 2

In combinatie met Lichtkunstfestival Enchanted Gardens én dagentree Kasteeltuinen Arcen
Let op: prijzen zijn exclusief drank. 

Volwassene (keuze vlees)€ 48,25
Volwassene (keuze vis)€ 50,95
Kind 13-17 jaar (keuze vlees)€ 37,20
Kind 13-17 jaar (keuze vis)€ 39,70
Kind 4 t/m 12 jaar€ 27,20
Herfstgrill arrangement seizoenskaarthouders*

In combinatie met Lichtkunstfestival Enchanted Gardens
*prijzen alleen geldig voor seizoenskaarthouders
Let op: prijzen zijn exclusief drank. 

Volwassene (keuze vlees)€ 32,45
Volwassene (keuze vis)€ 34,95
Kind 13-17 jaar (keuze vlees)€ 29,20
Kind 13-17 jaar (keuze vis)€ 31,70
Kind 4 t/m 12 jaar€ 19,20

Herfstgrill arrangement reserveren

Wilt u komen genieten van een magische avond in Kasteeltuinen Arcen? Vul onderstaand formulier in en reserveer tijdig uw plek!
12 en 17 oktober zijn volgeboekt. Vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11, vrijdag 16, zondag 18 en zaterdag 24 oktober zijn er geen tweepersoonstafels meer beschikbaar, er kan enkel nog voor 4 tot 6 personen worden gereserveerd. 

Let op: dit betreft een aanvraag en geen definitieve reservering. U ontvangt van ons nog een bevestiging. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag, zullen we binnen enkele werkdagen contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen waarbij u tevens de totaalprijs ontvangt.

Aanvraag Herfstgrill arrangement

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens is mede tot stand gekomen met steun van Gemeente Venlo.