Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeactiviteitenExpositie ‘Seize The Day’ – Nederlandse Hoedenvereniging

  Expositie ‘Seize The Day’ – Nederlandse Hoedenvereniging

  11 mei t/m 11 juni 2024
  Locatie Van Gelre Etage, Kasteel Arcen - Kasteeltuinen Arcen
  Tijdstip 10.00 - 18.00 uur

  De Nederlandse Hoedenvereniging (NHV) presenteert ‘Seize The Day!’ – een prachtige expositie van 48 wedstrijdhoeden van getalenteerde hoedenmakers uit binnen- en buitenland. Op de tweede etage in de noordvleugel van Kasteel Arcen worden alle hoeden tentoongesteld, samen met de jubileumexpositie ‘Pluk de dag’ van Janneke Brinkman in de zuidvleugel.

  Internationale Hoedenwedstrijd
  De NHV vierde haar 20-jarig jubileum met een hoedenwedstrijd op zaterdag 11 mei in Kasteeltuinen Arcen. Door de legendarische Engelse hoedenontwerper en juryvoorzitter Stephen Jones en de jury van de NHV bestaande uit Jytte Maas, Janneke Brinkman en Carina van ’t Hof, werden drie winnende hoeden uitgekozen.

  Stem mee voor de publieksprijs
  Traditioneel rijkt de Nederlandse Hoedenvereniging een publieksprijs uit aan de mooiste hoed volgens de bezoekers van de expositie. Stem mee voor de publieksprijs en vul een briefje in voor uw favoriete hoed, de stembriefjes liggen in de ruimtes van de expositie ‘Seize The Day!’. Stembiljetten kunnen worden ingeleverd in de hoedendoos die tevens aanwezig is bij de expositie.

  Bewonder de creatieve wedstrijdhoeden van de NHV nog t/m 11 juni 2024 in Kasteel Arcen.

   

  Expositie ‘Seize The Day’ – Nederlandse Hoedenvereniging
  Zoeken