Fotoshoot & trouwreportage - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  Home Fotoshoot & trouwreportage

  Fotoshoot & trouwreportage

  Fotoshoot

  Kasteeltuinen Arcen is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Dus bent u op zoek naar een geweldige locatie voor uw fotoshoot of video-opnames, dan bent u hier aan het juiste adres. Door de verscheidenheid van Kasteeltuinen Arcen zet u gemakkelijk verschillende sferen neer in één fotoshoot. Maar ook verschillende invalshoeken met betrekking tot één thema of sfeer zijn goed te realiseren door de grootsheid van het park.

  Kasteeltuinen Arcen is uw locatie voor een fotoshoot of video-opname in een historische groene omgeving. Ontdek het park om lief te hebben.

  De prijs voor een fotoshoot is op aanvraag.

  Fotoshoot reserveren
  Fotoshoot

  Trouwreportage & communiereportage

  Kasteeltuinen Arcen is een zeer geschikte locatie voor uw trouwreportage. Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Maak de mooiste trouwfoto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver. Maar ook voor modernere stijl bent u bij Kasteeltuinen Arcen aan het juiste adres, namelijk in onze patiotuinen of in het Lommerrijk. Het mooiste decor voor uw trouwfoto’s zodat u deze bijzondere dag vastlegt als onvergetelijke herinnering!

  Communiereportage
  Bent u op zoek naar een decor voor foto’s van de eerste heilige communie of het vormsel? Dat kan uiteraard ook in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg!

  Tarieven en meer informatie

  • Reserveer uw trouw- of communiereportage eenvoudig online (via onderstaande button).
  • De kosten hiervoor bedragen €90 en deze reservering geeft u toegang voor maximaal 4 personen.
  • Wilt u met meerdere personen komen? Koop voor hen dan extra entree tickets, dit kan ook via onderstaande button.
  • Auto’s en drones zijn niet toegestaan in het park.
  • De reportages zijn alleen mogelijk tijdens de openingstijden van Kasteeltuinen Arcen m.u.v. Holland Koi Show en Elfia.
  Trouwreportage reserveren
  Trouwreportage & communiereportage

  Weersonafhankelijk

  Mocht de dag van de fotoshoot niet zo zonnig zijn? Ook dan kunt u bij Kasteeltuinen Arcen terecht voor uw (trouw)foto’s. Bij minder goed weer kunt u in Kasteel Arcen terecht voor prachtige foto’s, maar ook de berceau om het Rosarium is een goede optie. De berceau is een beschutte wandelgang, die ook prima kan dienen als fotolocatie als het zonnetje het laat afweten.

  Gezellig dagje uit

  Arrangementen

  Kasteeltuinen Arcen is een mooie bestemming voor uw groepsuitje! Ontdek onze groepsarrangementen waarmee u samen geniet van een ontspannen dagje uit.

  Zoeken