Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home Kerst in Kasteeltuinen Arcen

  Kerst in Kasteeltuinen Arcen

  Trakteer uw bedrijf op een betoverende eindejaarsborrel bij Kasteeltuinen Arcen! Op ons historische voorplein bij Kasteel Arcen worden winterse kerstbomen prachtig verlicht, terwijl vuurkorven voor een gezellige sfeer zorgen in de koude winterlucht. Laat u omringen door de heerlijke dennengeur, smakelijke winterhapjes en betoverende kerstklanken. Wij bieden het perfecte kerstdecor!

  Arcense kerstmarkt voor uw kerstpakket

  Uw medewerkers kunnen hun eigen persoonlijke kerstpakket samenstellen voor een bedrag naar keuze. Op de knusse kerstmarkt in de Oranjerie van Kasteeltuinen Arcen presenteren winkeliers uit Arcen hun mooiste selectie van geschenkartikelen en lekkernijen!

  Arcense kerstmarkt voor uw kerstpakket
  Arcense kerstmarkt voor uw kerstpakket

  Kerstborrel met winters heerlijkheden

  Volg de geur van Hollandse erwtensoep, proef de knapperige broodjes worst en rooster marshmallows buiten boven het vuur. Proost samen op het afgelopen jaar in een unieke omgeving met zicht op het eeuwenoude kasteel.

  Hapje en drankje in kerstsfeer al vanaf €25 per persoon, denk bijvoorbeeld aan glühwein, warme chocomelk, bockworst, erwtensoep, wafels, marshmallows en een verrassingstas.

  Kerstborrel met winters heerlijkheden
  Kerstborrel met winters heerlijkheden

  Ontzorgen

  En het beste van alles? Bij Kasteeltuinen Arcen regelen we dat voor u! U hoeft niet zelf op zoek naar een geschikte locatie. Wij nemen de organisatie van uw eindejaarsborrel graag uit handen. Laat uw medewerkers genieten van de magie van Kerst terwijl wij voor alles zorgen. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een zorgeloze en sfeervolle eindejaarsbijeenkomst bij Kasteeltuinen Arcen!

   

  • Exclusief voor uw bedrijf: middag en/of avond
  • Mogelijk van 3 t/m 20 december 2023
  • Maatwerk is uiteraard mogelijk
  • Meer informatie via reserveringen@kasteeltuinen.nl
  Contact opnemen
  Zoeken