Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeANWB nomineert Kasteeltuinen Arcen voor ‘Leukste uitje van Limburg 2024’

  ANWB nomineert Kasteeltuinen Arcen voor ‘Leukste uitje van Limburg 2024’

  woensdag 21 juni 2023

  Breng hier uw stem uit!


  Ons bloemen- en plantenpark is in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Limburg 2024’. Dit maakte de organisator van de verkiezing, ANWB, vandaag bekend. Momenteel dragen we met trots de titel ‘Leukste uitje van Limburg 2023’ en is ook de voorgaande zeven jaar in de prijzen gevallen bij deze verkiezing. Leden, maar ook niet-leden, van de ANWB kunnen vanaf vandaag tot 30 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete uitje per provincie en van heel Nederland.

  Top 10 genomineerden Limburg
  In de verkiezing wordt er dus onderscheid gemaakt tussen de uitjes in heel Nederland en de uitjes per provincie. Iedere categorie kent aan het eind van de verkiezing drie winnaars: goud, zilver en brons. Naast Kasteeltuinen Arcen staan de volgende uitjes in de top 10 genomineerden van Limburg: Familiepark Mondo Verde, Miljoenenlijn, Wereldpaviljoen Steyl, BloteVoetenPark Brunssum, Kasteel Hoensbroek, Nederlands Mijnmuseum, Alfa Bierbrouwerij, Kasteelpark Born en Mind Mystery.

  Het is vanaf vandaag mogelijk om te stemmen op uw favoriete uitje. Stemmen op Kasteeltuinen Arcen voor het ‘Leukste uitje van Limburg 2024’ kan tot 30 oktober 2023 via www.anwbleuksteuitje.nl/kasteeltuinen-arcen 

  ANWB nomineert Kasteeltuinen Arcen voor ‘Leukste uitje van Limburg 2024’
  Zoeken