Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeGoud voor Kasteeltuinen Arcen: leukste uitje van Limburg

  Goud voor Kasteeltuinen Arcen: leukste uitje van Limburg

  vrijdag 18 februari 2022

  ANWB-Eropuit verkoos op donderdag 17 februari Kasteeltuinen Arcen als leukste uitje van Limburg. Daarmee mag het bloemen- en plantenpark met trots zeggen dat ze al 7 jaar aan de top staat in deze verkiezing. Kasteeltuinen Arcen heeft goud gewonnen en behaalde het rapportcijfer 9. Bezoekers kunnen vanaf vrijdag 1 april het leukste uitje van Limburg bezoeken, dan opent het park namelijk haar poorten voor een lang, nieuw en verfrissend tuinseizoen.

  Het gemiddelde cijfer 9 is een kroon op het werk van Kasteeltuinen Arcen. Haar bezoekers beoordeelden het park bovengemiddeld hoog op onderdelen als prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en gevarieerd aanbod. “Prachtig onderhouden park, ik heb het gevoel dat ik me eventjes in het buitenland begeef” en “Altijd een fijn dagje uit met een warm ontvangst door de vriendelijke medewerkers” zijn slechts enkele van de vele positieve reviews en reacties die ANWB-Eropuit ontving van de bezoekers van Kasteeltuinen Arcen. Het zilver en brons werd uitgereikt aan Kasteelpark Born en Mind Mystery. Noord-Limburg kan meer dan trots zijn op haar grote diversiteit aan dagrecreatief aanbod. De kop van Limburg is een superbestemming voor een dagje weg of een heerlijke vakantie.

  Goud voor Kasteeltuinen Arcen: leukste uitje van Limburg

  Reactie op de prijs

  Rob Rambags, parkmanager van Kasteeltuinen Arcen, geeft aan ongelooflijk trots te zijn op het binnenhalen van deze prijs. “We doen er elke dag weer alles aan om onze gasten te verrassen met natuurbeleving en cultuurhistorie. Dit doen gezamenlijk we met ons hele team van o.a. gastvrije entreedames, gastgerichte horecacollega’s, tientallen vrijwilligers en zeker ook onze vakmensen in het groen. Het afgelopen jaar hebben we ontzettend ons best gedaan om gasten een veilig, maar vooral ook leuk en herinneringswaardig uitje te bieden. Dat we nu deze waardering en complimenten ontvangen, is een grote pluim voor ons allemaal!”

  Komend tuinseizoen

  Achter de poorten is het voltallige team van Kasteeltuinen Arcen momenteel druk bezig met de voorbereidingen. “We verwelkomen iedereen weer met open armen in het nieuwe tuinseizoen. Eindelijk mogen we ook in de lente weer open. Een periode waarin we weer volop energie kunnen opsnuiven in het groen, waarin de natuur ontwaakt en zich fris en fruitig aan ons wil tonen. Tienduizenden violen en tulpen geven volop kleur aan het park en aan het leukste dagje uit dat iedereen in Arcen te wachten staat. Enkele hoogtepunten; een nieuwe tuin vol dahlia’s, een grassentuin met terras, een upgrade van de hortensiaroute en uiteraard volop extra evenementen zoals het Rozenfestijn, Bloemig, de Holland Koi Show, Elfia en Enchanted Gardens”, aldus Rambags.

   

  Geniet een heel seizoen

  Seizoenkaart

  Wilt u het hele seizoen onbeperkt genieten van Kasteeltuinen Arcen? Kies voor een seizoenkaart en profiteer van vele voordelen.

  Zoeken