Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeGratis toegang voor kinderen in de zomer

  Gratis toegang voor kinderen in de zomer

  vrijdag 5 juli 2024

  Deze zomer kunnen kinderen tot en met 17 jaar gratis genieten van Kasteeltuinen Arcen. Vorig jaar bezochten duizenden kinderen het park met hun ouders en/of grootouders. Het mooiste bloemen- en plantenpark van Nederland is de ideale bestemming voor een gezinsuitje en een dag vol vermaak en avontuur.

  Spelenderwijs natuur én cultuur ontdekken
  Kasteeltuinen Arcen biedt dagelijks leuke activiteiten waarbij kinderen zich subliem kunnen uitleven in een historische en groene omgeving. Kinderen gaan op avontuur met de parkspeurtocht, wanen zich voor een dag prinses of ridder in het eeuwenoude kasteel en slaan hun slag in de Bergtuin op de meest avontuurlijke minigolfbaan van Limburg en het speelstrand met grote speel- en klimtorens en het altijd populaire trekvlot op de grote vijver.

  Terwijl volwassenen genieten van de veranderende sfeer in de thematuinen en inspiratie opdoen voor hun eigen tuinen, raken kinderen verwonderd door de bijzondere bloemen, dieren, verborgen paadjes, fonteinen en watervallen. Op deze manier wil Kasteeltuinen Arcen ook de nieuwe generatie kennis laten maken met natuurbeleving.

  Kasteeltuinen Arcen is in juli en augustus dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Gedurende deze periode geldt de gratis toegang voor kinderen tot en met 17 jaar – let wel de regel is; één kind gratis per betalende volwassene.

  Koop hier je tickets!

  Gratis toegang voor kinderen in de zomer
  Zoeken