Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen genomineerd voor ‘Leukste uitje van Limburg’

  Kasteeltuinen Arcen genomineerd voor ‘Leukste uitje van Limburg’

  woensdag 20 juli 2022

  ANWB presenteert genomineerden voor leukste uitjesverkiezing

  Breng hier uw stem uit!

  Kasteeltuinen Arcen is voor de achtste keer op rij genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Limburg’. Dit werd vandaag bekend gemaakt door de ANWB die de verkiezing organiseert. Het grootste bloemen- en plantenpark van Limburg is de voorgaande jaren al meermaals in de prijzen gevallen met goud voor in de categorie ‘Leukste uitje van Limburg 2022’ als meest recente overwinning.

  En de winnaar is…
  De verkiezing van de ANWB kent meerdere categorieën. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de uitjes in heel Nederland en de uitjes per provincie. Iedere categorie kent aan het eind van de verkiezing drie winnaars: goud, zilver en brons. De uitjes met de meeste stemmen komen als winnaar uit de bus. Iedereen kan stemmen op de genomineerde uitjes, zowel leden als niet-leden van de ANWB. Kasteeltuinen Arcen heeft in de afgelopen zeven jaar één zilveren award gewonnen en zes maal goud.

  Omgeving Kasteeltuinen Arcen
  Kasteeltuinen Arcen grenst aan Nationaal Park De Maasduinen, dat ook genomineerd is als Leukste uitje van Limburg. In het Arcense bloemen- en plantenpark is momenteel een expositie in het kasteel over dit natuurgebied. Dat de omgeving van Kasteeltuinen Arcen een aantrekkelijke omgeving voor leuke uitjes, dat wordt bevestigd door het aantal genomineerden. Er zijn zelfs in het dorp Arcen nog twee uitjes genomineerd in dezelfde categorie, namelijk Hertog Jan Brouwerij en Graanbranderij de IJsvogel. Gemeente Venlo kent echter nog meer genomineerden: Speelpark Klein Zwitserland, Limburgs Museum, Klimbos Fun Forest en Wereldpaviljoen Steyl.

  Het is vanaf vandaag mogelijk om te stemmen op ieders favoriete uitje. Stemmen op Kasteeltuinen Arcen voor het ‘Leukste uitje van Limburg 2023’ kan tot 31 oktober 2022 via www.anwbleuksteuitje.nl/kasteeltuinen-arcen 

  Kasteeltuinen Arcen genomineerd voor ‘Leukste uitje van Limburg’
  Zoeken