Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen Limburgs leukste uitje!

  Kasteeltuinen Arcen Limburgs leukste uitje!

  woensdag 22 januari 2020

  Kasteeltuinen Arcen was woensdag 22 januari het toneel voor de uitreiking van ‘Leukste uitje van Limburg’. Het Land van ANWB reikte de jaarlijkse prijs uit tijdens een feestelijke middag op Kasteel Arcen. Het bloemen- en plantenpark was ook genomineerd voor de prijs en sleepte de gouden award in de wacht. Zij mogen zich het Leukste uitje van Limburg noemen.

  Het Leukste uitje is een verkiezing georganiseerd door Land van ANWB, het platform van ANWB voor uitjes in Nederland. Tijdens de verkiezingsperiode werd er massaal gestemd, meer dan 80.000 mensen brachten hun stem uit. Mensen konden stemmen op het uitje dat zij dit jaar het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie.

  Kasteeltuinen Arcen valt opnieuw in de prijzen!
  In 2016, 2017 en 2018 won het bloemen- en plantenpark uit Arcen de gouden award en mocht zich toen drie jaar op rij het Leukste uitje van Limburg noemen. In 2019 werd de zilveren award behaald. Kasteeltuinen Arcen kreeg dit jaar weer de meeste stemmen en scoorde hoog op onderdelen als prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod. Enkele van de reacties van de leden op het winnende uitje: “Zodra je binnenkomt wordt je overvallen door schoonheid, gezelligheid en voor mij blijheid.” en “Unieke natuur en cultuur in een prachtige omgeving. Leerrijk, voor zowel kinderen als ook volwassenen”.

  Voor Kasteeltuinen Arcen is de uitreiking een kroon op het afgelopen seizoen en een mooie aanloop naar het nieuwe seizoen, dat op vrijdag 10 april van start gaat. Het winnen van de prijs laat eveneens zien dat de cultuurhistorie gecombineerd met natuurbeleving, evenementen en activiteiten een waardevolle vrijetijdsbesteding is onder mensen.

  Kasteeltuinen Arcen Limburgs leukste uitje!
  Zoeken