Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Limburg 2023’

  Kasteeltuinen Arcen uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Limburg 2023’

  dinsdag 14 februari 2023

  Kasteeltuinen Arcen is opnieuw verkozen tot ‘Leukste uitje van Limburg’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2023’. Parkmanager Rob Rambags heeft dinsdag 14 februari tijdens de feestelijke prijsuitreiking de gouden award in ontvangst mogen nemen. Dit is de achtste award van deze prijsuitreiking die mag prijken in de kast van Kasteeltuinen Arcen. De zilveren en bronzen award gaan naar twee nieuwkomers in de top 3: Wereldpaviljoen Steyl en Kasteel Hoensbroek.

  Bezoekers hebben het favoriete uitje beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Voor de provincie Limburg lichten enthousiaste bezoekers van Kasteeltuinen Arcen hun stem toe: “Alles is heel mooi verzorgd, tot in de puntjes. Wij komen er erg graag, er is altijd weer iets nieuws te beleven”, “Altijd de moeite waard voor een gezellige dag in de natuur! Gezellige
  plekjes om te zitten, spelen voor kinderen en om wat lekkers te gebruiken. Kortom een aanrader voor een dagje uit!”, “Een heerlijk dagje ontspannen. Voldoende te doen en te beleven, in een ontprikkelende omgeving.”

  Kasteeltuinen Arcen uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Limburg 2023’
  Zoeken