Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  HomeKasteeltuinen Arcen wint brons in ANWB-verkiezing

  Kasteeltuinen Arcen wint brons in ANWB-verkiezing

  woensdag 17 januari 2024

  Bij de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ heeft Kasteeltuinen Arcen een derde plek behaald in de provinciale categorie. Dit werd op dinsdag 16 januari bekend gemaakt bij de uitreiking in Nijkerk. Goud en zilver zijn vergeven aan namen die we eerder nog niet zagen in de verkiezing die al veertien jaar wordt georganiseerd door de ANWB. Speeltuin Kitskensberg in Roermond won goud en BloteVoetenPark in Brunssum behaalde zilver. We vinden het mooi om te zien dat we in zo’n levendige regio gesitueerd zijn voor wat betreft vrijetijdsuitjes.

  Er stemden ruim 100.000 mensen op verschillende dagattracties. We willen alle enthousiastelingen bedanken die op ons hebben gestemd. Zij beoordeelden ons op diverse onderdelen, waarbij we buitengewoon hoog scoorden op de onderdelen faciliteiten en sfeer.

  Wij zijn trots op al onze medewerkers die er iedere dag voor zorgen dat onze bezoekers een geweldig leuk uitje beleven in het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. We zijn blij met brons, maar gaan graag voor goud! Daarom gaan we komend jaar wederom alles op alles zetten om de verwachtingen van onze bezoekers waar te maken en te overtreffen.

  Kasteeltuinen Arcen wint brons in ANWB-verkiezing
  Zoeken