Tickets bestellen
default-header
HomeUpdate in verband met coronavirus

Update in verband met coronavirus

donderdag 26 maart 2020

Wat een vreemde tijd is het. Een tijd die voor iedereen gevolgen heeft. Allereerst hopen we dat u en uw familie gezond zijn en blijven! Ook voor Kasteeltuinen Arcen zijn er gevolgen. Zoals u weet is onze opening op 1 april uitgesteld en is het nog de vraag of 10 april haalbaar is. Ook zijn de geplande evenementen t/m 1 juni geannuleerd. We volgen landelijke richtlijnen en nemen onze maatschappelijk verantwoordelijkheid. Zodra wij weten wanneer we open kunnen gaan, laten we dit uiteraard via de website en social media weten.

Ook denk we na over hoe we onze vaste bezoekers, de seizoenkaarthouders, tegemoet gaan komen. We willen graag de gemiste tijd compenseren en zullen als er meer duidelijkheid is over de opening een hopelijk passende oplossing communiceren. Voor mensen die al e-tickets hebben besteld geldt dat u deze tickets kunt behouden omdat ze t/m 1 november 2020 geldig zijn.

De natuur gaat door
Omdat u ons voorlopig niet kunt bezoeken en de natuur gewoon doorgaat, hebben we iets anders bedacht om u op de hoogte te houden. Via social media (www.facebook.com/kasteeltuinen) en de nieuwsbrief zullen we met regelmaat foto’s en filmpjes van Kasteeltuinen Arcen delen. We hopen dat u op die manier toch kunt genieten van ons park en het voorjaar.

We hopen u snel weer te mogen begroeten. Bedankt alvast voor uw steun!!

Update in verband met coronavirus