Tickets bestellen
default-header
HomeOver Kasteeltuinen ArcenOmgeving & arrangementen

Omgeving & arrangementen

Kasteeltuinen Arcen ligt in Arcen, een pittoresk voormalige vestingstadje dat prachtig gelegen is tussen de Maas en de grens met Duitsland. Toeristisch Arcen en haar omgeving heeft veel te bieden op het gebied van recreatie en (dag)programma’s. Perfect voor een dagje uit, weekend weg of zelfs een langere vakantie.

Fietsroutes

Er lopen diverse prachtige fietsroutes door Arcen die voorbij Kasteeltuinen Arcen komen. Op www.visitnoordlimburg.nl kunt u deze routes bekijken en zelfs uw eigen fietsroute samenstellen. Kasteeltuinen Arcen is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen. Voor meer informatie over de regio Maasduinen en wat hier te doen is bezoekt u: regio-maasduinen.nl

Wandelroutes

Wandelaars kunnen dan ook hun hart ophalen met verschillende prachtige wandelroutes. De Premiumwandelroute Arcen, die bij de kasteeltuinen start, is gratis af te halen bij onze entree.

Overnachten in de regio

Wilt u overnachten in Arcen? In Arcen en de daaromheen gelegen omgeving leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Zo kunt u langer in de regio blijven en uitgerust aan uw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen beginnen.

Bekijk hier onze brochure
Omgeving & arrangementen

Arrangementen

Wij organiseren samen met verschillende partijen gezamenlijke arrangementen.

Arrangement Parkhotel Horst

Combineer een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen met een overnachting in Parkhotel Horst. Overnacht op een comfortabele kamer, geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en ook een heerlijk 3-gangen diner mag uiteraard niet ontbreken. Bij het inchecken ligt er een verrassing voor u klaar op de kamer om direct in de sferen van Kasteeltuinen Arcen te komen.

Dit arrangement is inclusief:
  • Entreeticket voor Kasteeltuinen Arcen
  • 1 overnachting
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verrukkelijk 3-gangen diner
  • Verrassing op de hotelkamer bij aankomst
  • Koffie/thee met Limburgse vlaai bij Kasteeltuinen Arcen
  • Gratis toegang tot het zwembad

Prijs p.p. € 104,-

Boek hier uw arrangement
Arrangementen

Contact

Sales & Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?