Tickets bestellen
default-header

Omgeving

Kasteeltuinen Arcen ligt in Arcen, een pittoresk voormalige vestingstadje dat prachtig gelegen is tussen de Maas en de grens met Duitsland. Toeristisch Arcen en haar omgeving heeft veel te bieden op het gebied van recreatie en (dag)programma’s. Perfect voor een dagje uit, weekend weg of zelfs een langere vakantie.

Zo lopen er diverse prachtige fietsroutes door Arcen die voorbij Kasteeltuinen Arcen komen. Op www.visitnoordlimburg.nl kunt u deze routes bekijken en zelfs uw eigen fietsroute samenstellen. Kasteeltuinen Arcen is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen. Voor meer informatie over de regio Maasduinen en wat hier te doen is bezoekt u: regio-maasduinen.nl

Wandelaars kunnen dan ook hun hart ophalen met verschillende prachtige wandelroutes. De Premiumwandelroute Arcen, die bij de kasteeltuinen start, is gratis af te halen bij onze entree.

Wie u overnachten in Arcen? In Arcen en de daaromheen gelegen omgeving leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Wilt u langer in de regio blijven en uitgerust aan uw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen beginnen?

Bekijk hier onze brochure
Omgeving