Tickets bestellen
default-header
HomePlan je bezoekGroepsontvangstenHuwelijk en trouwreportage

Huwelijk en trouwreportage

Trouwen in Kasteeltuinen Arcen

Jullie huwelijksvoltrekking in Kasteel Arcen! Een huwelijksdag wordt pas écht onvergetelijk als deze gevierd wordt op een locatie waar u zich helemaal thuis voelt. De romantische sfeer en de spraakmakende omgeving maken Kasteeltuinen Arcen de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking.

Kasteel Arcen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Venlo. Het sluiten van het burgerlijk huwelijk vindt plaats in de Grote Zaal op de tweede etage van het kasteel waar plaats is voor 65 personen. De trouwzaal wordt aangekleed met drie mooie bloemstukken en er is een muziekinstallatie aanwezig. Het is helaas niet mogelijk om de huwelijksvoltrekking in de tuinen te laten plaatsvinden.

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd binnen Kasteeltuinen Arcen, op deze data kan er geen huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Neem contact met ons op voor het plannen van uw ja-woord!

Trouwen in Kasteeltuinen Arcen

Trouwreportage

Uiteraard is Kasteeltuinen Arcen ook een zeer geschikte locatie voor het maken van uw trouwreportage. Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Foto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver, foto’s in tropische sferen in de subtropische kas Casa Verde, moderne foto’s in onze modeltuinen of het Lommerrijk. Kasteeltuinen Arcen heeft het allemaal te bieden! Ook bij slecht weer kunt u bij ons terecht, zowel het kasteel als de Casa Verde zijn prima geschikt voor het maken van foto’s als het zonnetje het laat afweten!

  • Informatie over de kosten voor een trouwreportage kunt u opvragen via reserveringen@kasteeltuinen.nl of via 077 4736010
  • Het maken van een trouwreportage is iedere dag mogelijk tijdens de openingsuren van het park van 10.00 – 18.00 uur. Indien uw trouwreportage onverhoopt uitloopt, buiten de reguliere openingstijden, zijn wij genoodzaakt de gemaakte personeelskosten in rekening brengen. Met het opzetten van een tijdsschema voor uw trouwreportage kan de fotograaf u van dienst zijn.
  • Drones zijn bij Kasteeltuinen Arcen niet toegestaan.
  • De trouwauto kan tot aan de entreepoort van het voorplein rijden om het bruidspaar te laten in- en uitstappen. Deze zal daarna op de parkeerplaats geparkeerd moeten worden. Let op! Tijdens evenementen kan de auto niet het voorplein op rijden en dient het bruidspaar vóór de Kasteeltuinen Arcen uit te stappen.
  • Het strooien van rijst, confetti en overige materialen is niet toegestaan in en rondom het park.
Trouwreportage
Trouwreportage

Praktische informatie

Als u ervoor kiest om uw huwelijk in Kasteeltuinen Arcen te voltrekken dan moet u er rekening mee houden dat u de locatiehuur en gemeentelijke kosten moet betalen. Dit houdt in:

Kasteeltuinen Arcen

  • Locatie- en organisatiekosten: € 582,50

Gemeente Venlo*

  • Maandag t/m vrijdag: € 260,-
  • Op zaterdag: € 610,-
  • Op zon- en feestdagen: € 825,-
  • Huwelijksboekje: € 36,10

*Het betreft hier gemeentelijke kosten voor het sluiten van het huwelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.venlo.nl. Tarief­wijzigingen voorbehouden.

Praktische informatie

Wilt u behalve het huwelijk ook andere onderdelen van het programma vieren in Kasteeltuinen Arcen? Wij verzorgen ook graag uw toast, receptie en/of buffet of barbecue. Voor een bezichtiging van onze sfeervolle ruimtes kunt u een afspraak maken met onze afdeling Sales & Reserveringen.

Voor meer informatie en aanvragen van een trouwreportage kunt u contact met ons opnemen via: 077 – 4736010 of via reserveringen@kasteeltuinen.nl

Contact

Reserveringen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in Kasteeltuinen Arcen?