Tickets bestellen
default-header
HomePlan je bezoekSeizoenkaart

Seizoenkaart

Wilt u het hele seizoen komen genieten in én van Kasteeltuinen Arcen? Kies dan voor een seizoenkaart! Een seizoenkaart geeft onbeperkt toegang tot het park tijdens de reguliere openingstijden, of dit nu voor een hele dag is of voor een paar uurtjes. Bij twee bezoeken is een seizoenkaart al voordeliger. De seizoenkaart is geldig t/m 1 november 2020.

Let op: in verband met coronamaatregelen is het ook voor seizoenkaarthouders verplicht om vooraf hun bezoek te reserveren. Dit kan via de ticketshop. Kies hier het gratis ticket ‘dagticket seizoenkaarthouders’ en kies vervolgens uw gewenste datum plus tijdslot. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met uw seizoenkaart. Beiden dienen aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen getoond te worden.

Abonnement seizoen 2020

AbonnementPrijs 2020
Seizoenkaart volwassene€ 37,95
Seizoenkaart kind€ 19,00

Seizoenkaartvoordelen 2020

  • Gratis parkeren
  • Gratis toegang tijdens exposities en vele evenementen*
  • 10% korting in onze horecalocaties en in de Oranjerie, de souvenir- en plantenwinkel
  • 20% korting voor introducées op de reguliere entreeprijs (per bezoek één introducee). U boekt een tijdslot voor uw introducé via onze ticketshop. Kies hier het gratis ticket ‘kortingsactie’, waarna u datum plus tijdslot kunt kiezen. U betaalt de entree voor uw introducé aan de kassa van het park. Neem het gereserveerde dagticket plus uw seizoenkaart mee om te tonen aan de kassa van het park.
  • Kortingen bij onze partners

*m.u.v. Fantasy Festival Elfia en Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. 

Bekijk hier de kortingen bij onze partners

Korting evenementen

Met een seizoenkaart ontvangt u korting op een ticket voor Fantasy Festival Elfia* en Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. Overzicht ticketprijzen voor seizoenkaarthouders:

* Seizoenkaarthouders hebben toegang vanaf 13.00 uur. Ticketverkoop start op 10 augustus aan de kassa. U kunt een ticket kopen tijdens uw reguliere bezoek of vanaf 16.00 uur.

 

VolwassenenKinderen 4 t/m 17 jaar
Fantasy Festival Elfia€ 10,00€ 10,00
Lichtkunstfestival Enchanted Gardens€ 6,50€ 3,25