Tickets bestellen
default-header

Picknick

Wilt u in een van onze tuinen tussen de bloemen en planten genieten van een hapje en drankje? Kom dan van mei t/m september lekker picknicken!

De picknickmand is te reserveren vanaf twee personen. Reserveer de picknick mand uiterlijk één dag van te voren vóór 15.00 uur via onze webshop. U kunt alleen gebruik maken van de picknick indien u een geldig toegangsbewijs heeft voor Kasteeltuinen Arcen zoals een seizoenkaart of een geldig entreeticket.

Picknick keuzesPicknick excl. entree
Picknickmand
Brood, diverse smeersels, wrap, snackgroente met dip, camembert, fuetworstjes, Griekse yoghurt, nacho's met salsadip, stroopwafel en homemade ice tea.
€ 16,95
Knapzak kind (uitsluitend te bestellen in combinatie met een andere picknickmand)
Zachte broodjes, kaas, jam, chips, Capri-Sun en een tegoedbon voor kinderijsje.
€ 7,95
Borrelmand voor 2 personen
Maïsbrood en toastjes met smeersels, Reypenaer Proeflokaal kaas, fuetworstjes, olijven, nacho's met salsadip, salade en homemade ice tea.
€ 26,95
Reserveer hier uw picknick

Picknickmand ophalen

Haal de picknickmand op de dag van uw reservering op tussen 11.00 en 14.00 uur bij restaurant Het Bergpaviljoen. Het is mogelijk om uw picknick uit te breiden met extra drankjes (warm/koud, non-alcoholisch/alcoholisch), deze bestelt u bij het afhalen van de picknickmand.

Voor de picknickmand betaalt u bij het afhalen €20,- borg; wanneer u de picknickmand en toebehoren weer inlevert krijgt u deze borg terug. Lever uw mand voor 17.00 uur weer in.

Groepspicknick

Bezoekt u Kasteeltuinen Arcen met een groep vanaf 20 personen? Dan is het mogelijk om uw groepsbezoek te combineren met een voordeligere picknick.

Boek hier uw groepspicknick
Zoeken