Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header

  Picknick

  Wilt u in een van onze tuinen tussen de bloemen en planten genieten van een hapje en drankje? Kom dan van mei t/m september lekker picknicken!

  De picknickmand is te reserveren vanaf twee personen. Reserveer de picknick mand uiterlijk één dag van te voren vóór 15.00 uur. U kunt alleen gebruik maken van de picknick indien u een geldig toegangsbewijs heeft voor Kasteeltuinen Arcen zoals een seizoenkaart of een geldig entreeticket.

  Picknick keuzesPicknick excl. entree
  Picknickmand
  Sandwich gezond, sandwich eiersalade, boerenyoghurt, nacho's met dip, stroopwafel, appel en homemade ice tea.
  € 16,95 p.p.
  Knapzak kind (uitsluitend te bestellen in combinatie met een andere picknickmand)
  Zachte broodjes, kaas, jam, chips en Capri-Sun.
  € 7,95 p.p.
  Reserveer hier uw picknick

  Picknickmand ophalen

  Haal de picknickmand op de dag van uw reservering op tussen 11.00 en 14.00 uur bij restaurant Het Bergpaviljoen. Het is mogelijk om uw picknick uit te breiden met extra drankjes (warm/koud, non-alcoholisch/alcoholisch), deze bestelt u bij het afhalen van de picknickmand.

  Voor de picknickmand betaalt u bij het afhalen €20,- borg; wanneer u de picknickmand en toebehoren weer inlevert krijgt u deze borg terug. Lever uw mand voor 17.00 uur weer in bij Het Bergpaviljoen.

  Groepspicknick

  Bezoekt u Kasteeltuinen Arcen met een groep vanaf 20 personen? Dan is het mogelijk om uw groepsbezoek te combineren met een voordeligere picknick.

  Reserveer hier uw groepspicknick
  Zoeken