Indien u ons vaker dan twee keer denkt te bezoeken bent u al voordeliger uit met een seizoenkaart. Als seizoenkaarthouder kunt u vanaf 29 maart tot en met 4 november 2018 onbeperkt genieten van een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen tijdens reguliere openingstijden. Daarnaast kunt u gratis parkeren, krijgt u op vertoon van uw kaart 20% korting op de entree voor introducés, krijgt u korting in onze horeca en souvenir- en plantenwinkel én kunt u gebruik maken van voordelen bij onze partners. De prijs voor een seizoenkaart voor volwassenen is € 49,50 en voor kinderen € 24,75 (in de maanden juli en augustus hebben kinderen (4 t/m 17 jaar) gratis entree, een kind per betalende volwassene of seizoenkaarthouder). 

Let op! Seizoenkaarten zijn alleen per stuk te bestellen, dit houdt in dat u voor meerdere kaarten meerdere bestellingen zult moeten plaatsen. 

Heeft u een actiecode? Vul deze dan bij stap 1 van het bestelproces in (veld actiecode) en klik op "Valideer code". De tickets met de speciale actieprijs verschijnen dan in beeld.

Klik hier om een nieuwe seizoenkaart te bestellen. 

Wilt u uw seizoenkaart van 2017 verlengen? Klik dan hier.

 

Voordelen met uw seizoenkaart:

Verleng uw seizoenkaart en maak gebruik van de volgende voordelen:

 • Onbeperkt toegang tot het park tijdens reguliere opening
 • Gratis parkeren
 • Minimaal 50% korting op uitgesloten evenementen (Elfia, Concert Sommer in Wien, Theaterfestival Cirque de la Lune en Enchanted Gardens). Klik hier voor onze evenementenkalender
 • 20% korting op entree voor één introducé per bezoek (op vertoon van de pas)
 • 5% korting op bij onze vaste horecalocaties
 • 10% korting in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie
 • Voordelen bij onze partners, zoals 50% korting bij GaiaZOO en Tuinen van Appeltern, 25% korting bij Bokrijk, 25% korting op een rondvaart met de Maashopper en 10% korting bij Graanbranderij de Ijsvogel. Klik hier voor alle voordelen

Seizoenkaart voorwaarden:

 • De seizoenkaart geeft recht op minimaal 50% korting op entreekaarten voor de volgende evenementen in 2018:

Evenement

Datum

Ticketprijs

Prijs voor

seizoenkaart

houders,

volwassene

Prijs voor

seizoenkaart

houders, kinderen

Sommer in Wien

06 juli

v.a. € 30,00

€ 15,00

€ 7,50

Theaterfestival Cirque de la Lune

21 juli

€ 22,50

€ 9,00

€ 4,50

Elfia Fantasy Fair

22 & 23 september

€ 27,50

€ 9,00 per dag

€ 4,50 per dag

Enchanted Gardens

12 t/m 20 oktober

€ 12,50

€ 5,00 per dag

€ 2,50 per dag

 • De seizoenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • Kasteeltuinen Arcen behoudt zich het recht voor om max. 6 dagen aan te wijzen in de maanden maart, april, mei, september oktober en november waarop de seizoenkaart niet geldig is. De data zullen minimaal 2 maanden vooraf kenbaar worden gemaakt.
 • Op de seizoenkaart is het parkreglement van Kasteeltuinen Arcen van toepassing. Het parkreglement kunt u hier vinden én bij de entree van het park.
 • De korting bij onze horecalocaties en Oranjerie is geldig over de hele bon bij één afrekenmoment door de seizoenkaarthouder op vertoon van de pas vooraf.