Tickets bestellen
default-header
Home Betoverend najaar in gemeente Venlo

Betoverend najaar in gemeente Venlo

Dit lichtkunstwerk is mede mogelijk gemaakt door Kasteeltuinen Arcen, Lumen in Art, Gemeente Venlo, Venloverwelkomt en Visit Venlo

Over het lichtkunstwerk in Venlo

Rhizome van Tom en Lien Dekyvere (BE)

Het bovengrondse lijnpatroon weerspiegelt het ondergrondse stelsel van mycorrhiza-schimmels en worteldraden. Deze staan aan de basis van het bovengrondse leven.

Mysterieuze geometrische patronen visualiseren bovendien de verbindingen van onze huidige samenleving. Een samenleving waar groepen mensen verbinden en loskoppelen, bewust en onbewust, vereist of gekozen en een samenleving die daarbij snel uitgroeit tot digitale netwerken. Rhizome visualiseert dit web-idee, terwijl het probeert de complexiteit van dit fenomeen te begrijpen door een vergelijkbare analoge vormstudie te bouwen.

Wil je meer zien van dit lichtkunstwerk? In het centrum van Arcen bewonder je meer Rhizome!

Over het lichtkunstwerk in Venlo

Meer lichtkunst in Kasteeltuinen Arcen

Laat je in Kasteeltuinen Arcen verrassen door veel meer verschillende lichtkunst die je zintuigen prikkelt! Stap de magische wereld van Enchanted Gardens in. Enchanted Gardens is een betoverend lichtkunstfestival dat plaatsvindt van 14 t/m 30 oktober in Kasteeltuinen Arcen.

Enchanted Gardens

Bijzondere lichtkunstwerken betoveren de tuinen en Kasteel Arcen in de avond. Volg de sfeervol uitgelichte route van ruim 2 kilometer lang en ontdek de mooiste plekken van het bloemen- en plantenpark en de lumineuze creaties van internationale lichtkunstenaars. Hét avondje uit in het najaar!

Tickets

Reserveer uw tickets!

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Komt u genieten van spectaculaire lichtkunst in de tuinen en op Kasteel Arcen? Een magische avond uit voor de hele familie!

Zoeken