Tickets bestellen
default-header
HomeactiviteitenKlassiek in de tuinen!

Klassiek in de tuinen!

05 juni t/m 06 juni 2022
Locatie Kasteeltuinen Arcen
Tijdstip 10.00 - 18.00 uur

Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door meerdere ensembles met ieder hun prachtige discipline. ‘Klassiek in de tuinen!’ is een evenement met Pinksteren waar u geniet van subtiele klassieke muziekconcerten door muziekgezelschappen uit binnen- en buitenland.

De concerten tijdens ‘Klassiek in de tuinen!’ in Kasteeltuinen Arcen worden op beide dagen verzorgd door Tantrum Saxofoon Quartet, LIM Ensemble, MSM Quartet en de fluitisten van het Heritage Sinfonietta. Daarnaast komen zondag 5 juni Caire Reed Quintet en Trombone Kwartet, en op maandag 6 juni Föhn Ensemble en Hoornkwartet.

In Kasteel Arcen speelt dagelijks de pianola. De pianola in het kasteel is een mechanische Steinway-Weltevleugel. Deze is van top niveau omdat hij alle intonaties van een pianist kan reproduceren. Dat gebeurt via een motor die een zuigpomp aandrijft en de rollen met muziek.

Beleef het pinksterweekend in Kasteeltuinen Arcen en geniet van de mooiste klassieke klanken in de tuinen.

Bekijk hier het programma van Klassiek in de tuinen.

 

 

Klassiek in de tuinen!
Klassiek in de tuinen!
Klassiek in de tuinen!
Klassiek in de tuinen!
Klassiek in de tuinen!
Zoeken