Tickets bestellen
default-header
HomeactiviteitenMoederdag Hoedendag

Moederdag Hoedendag

08 mei
Locatie Kasteel Arcen
Tijdstip 10.00 - 18.00 uur

Vier Moederdag in Kasteeltuinen Arcen. Een dag waar in het speciaal dames worden verwend met diverse activiteiten, leuke modekraampjes en modeshows waarin de prachtigste hoeden worden getoond. Maar een bezoek aan de tuinen en het kasteel mag uiteraard ook niet ontbreken.

Er zijn meerdere tophoedenmakers die hun collectie tonen tijdens Moederdag Hoedendag! Er vinden op Moederdag drie modeshows plaats, om 11:30, 13:30 en 15:30 uur. Modellen showen de hoeden van Alice Ng’adnwe-Vermeulen van Alice V-Designs, Adèle Janssen-Peeters van Chapeau!, Stacy van Esch van Esch Millinery en leerlingen van Irene van Vugt van het SintLucas te Boxtel. De kleding van de modellen wordt verzorgd door Berden, die dit jaar 120 jaar bestaat. Muzikante Linda Zijlmans zingt voor iedere modeshow.

Kom op Moederdag Hoedendag met uw mooiste hoed naar de modeshows in Kasteeltuinen Arcen. Tijdens de modeshows worden er prijzen uitgereikt aan de hoedendragers met de mooiste hoed.

Dit evenement is in samenwerking met Carina van ’t Hof van Hoed van ’t Hof.  

Deze dag zijn de poorten van het Wapenarsenaal de gehele dag geopend voor bezoekers, onder toezicht van Het Gelders Overkwartier.

Moederdag Hoedendag
Zoeken