Tickets bestellen
 • DE
 • Inloggen
  default-header
  Home28e Holland Koi Show 2020 in Kasteeltuinen Arcen gaat niet door

  28e Holland Koi Show 2020 in Kasteeltuinen Arcen gaat niet door

  dinsdag 21 april 2020

  De Nishikigoi Vereniging Nederland en Kasteeltuinen Arcen maken vandaag bekend dat de 28e editie van de Holland Koi Show die jaarlijks in Kasteeltuinen Arcen plaatsvindt, niet door kan gaan. De Holland Koi Show stond dit jaar gepland op 14 t/m 16 augustus. Afgelopen dinsdag werd duidelijk dat het verbod op evenementen in verband met het Coronavirus verlengd is tot en met 31 augustus. Dit heeft als gevolg dat de Holland Koi Show 2020 geannuleerd is.

  Na de bekendmaking van de maatregelen is in overleg bekeken of het mogelijk was om het evenement te verplaatsen naar een datum later in het jaar. De onduidelijkheid over de ontwikkeling van het Coronavirus en daarbij behorende regelgeving, heeft beide partijen doen besluiten om het evenement voor 2020 te annuleren. Natuurlijk is de teleurstelling binnen de Nishikigoi Vereniging Nederland en Kasteeltuinen Arcen onvoorstelbaar groot, maar ondanks dat staan we volledig achter de regelgeving vanuit de overheid. De gezond- en veiligheid van Koi-liefhebbers, gasten van Kasteeltuinen Arcen en ook die van alle andere betrokken partijen heeft onze hoogste prioriteit.

  De komende tijd zal de NVN in samenspraak met Kasteeltuinen Arcen bekijken of het mogelijk is om in een andere vorm toch nog iets te kunnen organiseren, bijvoorbeeld online. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we u hierover berichten.

  De eerst volgende editie van de Holland Koi Show in Kasteeltuinen Arcen staat gepland op 20, 21 en 22 augustus 2021. Voor nu: bedankt voor het vertrouwen en blijf gezond.

  28e Holland Koi Show 2020 in Kasteeltuinen Arcen gaat niet door
  Zoeken