De voordelen van een seizoenkaart - Kasteeltuinen Arcen
Tickets bestellen
 • DEDE
 • Inloggen
  default-header
  HomeDe voordelen van een seizoenkaart

  De voordelen van een seizoenkaart

  donderdag 17 februari 2022

  Kasteeltuinen Arcen is in 2022 geopend vanaf vrijdag 1 april tot en met zondag 30 oktober. In deze periode passeren er verschillende seizoen en dat heeft zijn uitwerking op het park… Wilt u genieten van deze veranderende facetten van het mooiste bloemen- en plantenpark? Koop dan een seizoenkaart, dan bent u namelijk al na 2 bezoeken voordeliger uit!

  Als seizoenkaarthouder profiteert u daarnaast van nog meer voordelen, zoals gratis parkeren en korting bij andere parken. Een nieuw voordeel dit tuinseizoen is dat u 4 personen met korting mag meenemen! Bekijk hier alle voordelen.

  De seizoenkaart koopt u tot 1 april met korting, eenvoudig via onze webshop of aan de kassa. De kassa van Kasteeltuinen Arcen is vanaf maandag 14 maart geopend op maandag tot en met donderdag voor het kopen van uw seizoenkaart met korting. De seizoenkaart voor het actietarief is verkrijgbaar tot 1 april, vanaf dan geldt het reguliere tarief.

  De voordelen van een seizoenkaart

  Geniet een heel seizoen

  Seizoenkaart

  Wilt u het hele seizoen onbeperkt genieten van Kasteeltuinen Arcen? Kies voor een seizoenkaart en profiteer van vele voordelen.

  Zoeken