Tickets bestellen
default-header
HomeDe voordelen van een seizoenkaart

De voordelen van een seizoenkaart

donderdag 17 februari 2022

Kasteeltuinen Arcen is in 2022 geopend vanaf vrijdag 1 april tot en met zondag 30 oktober. In deze periode passeren er verschillende seizoen en dat heeft zijn uitwerking op het park… Wilt u genieten van deze veranderende facetten van het mooiste bloemen- en plantenpark? Koop dan een seizoenkaart, dan bent u namelijk al na 2 bezoeken voordeliger uit!

Als seizoenkaarthouder profiteert u daarnaast van nog meer voordelen, zoals gratis parkeren en korting bij andere parken. Een nieuw voordeel dit tuinseizoen is dat u 4 personen met korting mag meenemen! Bekijk hier alle voordelen.

De seizoenkaart koopt u tot 1 april met korting, eenvoudig via onze webshop of aan de kassa. De kassa van Kasteeltuinen Arcen is vanaf maandag 14 maart geopend op maandag tot en met donderdag voor het kopen van uw seizoenkaart met korting. De seizoenkaart voor het actietarief is verkrijgbaar tot 1 april, vanaf dan geldt het reguliere tarief.

De voordelen van een seizoenkaart

Geniet een heel seizoen

Seizoenkaart

Wilt u het hele seizoen onbeperkt genieten van Kasteeltuinen Arcen? Kies voor een seizoenkaart en profiteer van vele voordelen.

Zoeken